Nuoret aikuiset

Aikuistuessa kaikki muuttuu, uskokin. Kuka ja miksi oikeasti olen? Vastuun ottaminen itsestä ja toisista; haaveet ja todellisuuden kohtaaminen.

Pop up raamis

Raamattupiiri kaikille, jotka haluavat ihmetellä yhdessä Raamatusta esille nousevia näkökulmia Jumalasta ja elämästä. Kokoonnumme Keskusseurakuntatalon 3. kerroksen kokoushuoneessa joka toinen maanantai klo 17.30. Piipahda kun ehdit!

Sanan ihmeitä ihmettelemässä kanssanne Mirja Lassila (p:040 8049 310), Hanna-Leena Kevätsalo-Vuorio (p:040 8049316).

Sanaa ja sählyä

Sanaa ja sählyä nuorille aikuisille keskusseurakuntatalon liikuntasalissa (pihan puolelta sisään) maanantaisin klo 19–20.30. Järjestää SEKL Hämeen-alue.

TAUOLLA SYYSKAUDEN 2016.

Illoista vastaa Matti Ahonen puh. 040-900 8727.

nuottivih

Kuukauden 1. keskiviikkona klo 19 Poltsarilla Musamessu (ehtoollinen).

Musamessussa on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille. Musiikista vastaa messubändi ja lauluina käytetään Nuorten Veisukirjan lauluja, ylistyslauluja ja virsiä. Messussa Pyhän annetaan koskettaa musiikin, Sanan, rukouksen ja ehtoollisen välityksellä! Jumalan Sanaa tuodaan esille kuvina, liikkumisena (esim. alttareilla kiertelyä), erilaisina saarnan muotoina…Tule ja tutustu, onko tämä sinun tapasi kohdata Jumala? Syksyn ensimmäinen musamessu on 07.09.2016

Ps. Poltsari on osoitteessa Turuntie 34.

Draamaryhmä

Draamaryhmä (n. 18–35-vuotiaille) kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 18.30-20.30 Poltinahon monitoimisalissa alkaen 20.9.
Ryhmässä teemme erilaisia ilmaisuharjoitteita, etsimme rohkeutta ja luovuutta omaan ilmaisuun, leikimme ja pidämme hauskaa. Illan päätämme iltateehen.

Ryhmään voi ilmoittautua Hanna-Leenalle, p. 040 804 9391 /hanna-