Nuoret aikuiset

Aikuistuessa kaikki muuttuu, uskokin. Kuka ja miksi oikeasti olen? Vastuun ottaminen itsestä ja toisista; haaveet ja todellisuuden kohtaaminen.

nuottivih

Kuukauden 1. keskiviikkona klo 19 Poltsarilla Musamessu (ehtoollinen).

Musamessussa on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille. Musiikista vastaa messubändi ja lauluina käytetään Nuorten Veisukirjan lauluja, ylistyslauluja ja virsiä. Messussa Pyhän annetaan koskettaa musiikin, Sanan, rukouksen ja ehtoollisen välityksellä! Jumalan Sanaa tuodaan esille kuvina, liikkumisena (esim. alttareilla kiertelyä), erilaisina saarnan muotoina…Tule ja tutustu, onko tämä sinun tapasi kohdata Jumala? Syksyn ensimmäinen musamessu on 07.09.2016

Ps. Poltsari on osoitteessa Turuntie 34.

Draamaryhmä

Draamaryhmä (n. 18–35-vuotiaille) kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 18.30-20.30 Poltinahon monitoimisalissa alkaen 20.9.
Ryhmässä teemme erilaisia ilmaisuharjoitteita, etsimme rohkeutta ja luovuutta omaan ilmaisuun, leikimme ja pidämme hauskaa. Illan päätämme iltateehen.

Ryhmään voi ilmoittautua Kirsi Ansaharjulle p. 040 804 9384/