Perhemuskarit

Muskari, Hämeenlinna

Paikka: Poltinahon perhetupa (Poltinahon srk-talo), os. Turuntie 34 ja Siirin perhetupa, os.Kaskikaarre 32 Hämeenlinna

Aika: Tiistaisin (Poltinaho) alkaen 11.9. klo:10 ja torstaisin (Siiri) alkaen 13.9. klo:10 ja jatkossa sovittuina päivinä Perhetupien kanssa.

Kuvaus toiminnasta: Muskareihin voivat tulla kaikenikäiset lapset vanhempineen tai hoitajineen laulamaan ja soittamaan yhdessä (molemmissa ryhmissä vauvaikäisistä n. 4 vuotiaisiin). Ohjelmistossa on helppoja lapsille mieluisia lauluja ja laululeikkejä, sisältäen myös lasten hengellistä musiikkia. Kestoltaan muskarit ovat noin 30 minuuttisia tuokioita. Muskareista ei peritä maksua.

Yhteystiedot: kanttori Minna Koskikunnas, p. 040 804 9318