Toimintaa

Lähetystyötä voit tehdä rukoilemalla, pitämällä yhteyttä nimikkolähetteihin, tukemalla taloudellisesti, tutustumalla lähetystyöhön ja kertomalla siitä omassa lähipiirissä.

Seurakunnat järjestävät monipuolista toimintaa lähetystyöstä kiinnostuneille. Kirkkokahvit ja Kauneimmat joululaulut -tilaisuudet kokoavat runsaasti seurakuntalaisia yhteen.

Hauho

• Lähetyspiiri ja Askartelupiiri Kirkonkylässä
  • Lähetysompeluseura Eteläisissä
  • Punaisen tuvan kirkkokahvit kesäsunnuntaisin
  • Lähetyslounaat
  • Punaisen tuvan joulupuuro
  • Lähetysaiheiset teemapäivät lapsille
  • Lähetysmyyjäiset
  • Tapulikahvitukset

Hämeenlinna-Vanaja

Keräämme varoja kolehdein, myyjäisillä, tempauksilla ja kampanjoilla. Sytyttämällä kynttilän kirkossa lähetyskynttelikköön, voit myös tukea lähetystyötä. Varojen keruussa on tärkeä rooli toiminnallisilla ryhmillä. Vapaaehtoinen työ lähetyskannatuksen keräämiseksi tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia käytännön palvelutehtäviin.

Lähetysemännät järjestävät lähetyksen hyväksi myyjäisiä, lounaita ja kahvituksia. Mukaan leipomaan, ruokaa laittamaan ja tarjoilemaan pääsee ottamalla yhteyden lähetysemäntään, Sirkka-Liisa Vatajaan p. 040-804 9348.

Lähetysaskartelijat eli miesten puutyöpiiri eli puupäät tekee käsitöitä lähetystyön hyväksi. Lähetysaskartelijat kokoontuvat maanantaisin klo 9 Poltinahon seurakuntatalon askarteluhuoneessa. Piirin vetäjä on Taisto Jurvanen p. 040-564 8935. Lisätietoja myös sihteeriltä, Lauri Mattilalta p. 0445703548.

Kesäisin Vanajan kirkolla järjestetään porttikahveja lähetyksen hyväksi. Tiedustelut lähetyssihteeri Marja Savolainen p. 040 804 9349.

Kudontapiiri, Verhonkatu 25 – 27. Tiedustelut Marja-Leena Ihamäki, p. 044-377 3310.

Käsityöpiiri Nypyttäjät joka toinen to klo 13–16 parillisilla viikoilla Poltinahon seurakuntatalon musiikkisali. Tiedustelut Laura Nurminen p. 040 703 4497

Lähetys- ja raamattupiiri, keskiviikkoisin klo 14 keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, sali 3 Tiedustelut Marja Savolainen 040 804 9349

Kylväjän lähetys- ja raamattupiiri (Evankelinen lähetysyhdistys Kylväjä) Taimistontie 4, joka kuukauden kolmas sunnuntai klo 15, alkaen 21.1. Tiedustelut Maarit Somervuori  p. 040 757 9902

Toivoa naisille -piiri (Medialähetys Sanansaattajat) joka kuukauden viimeinen ma klo 18.30 keskusseurakuntatalon alakerran kerhohuone. alkaen ma 29.1. Tiedustelut Ainikki Mustakallio p. 045 7733 2555

6.1.2018 Lähetyksen loppiainen Messu Hämeenlinnan kirkossa klo 10. Saarnaa Israelin lähetti  Jari Honkakari  Messun jälkeen keskusseurakuntatalossa kirkkokahvit ja lähetystilaisuus, jossa Leena ja Jari Honkakari kertovat työstään.

14.2. Ystävänpäiväkahvit keskusseurakuntatalossa klo 14 -15.30, 7 €/ kaksi henkeä 10€

18.2. Maakuntaruokia -lounas keskusseurakuntatalo klo 11.30.Ruokaa Karjalasta Hinta 16 € / lapset 8 €

24.3. Pääsiäismarkkinat Linnassa, Missioköksät myyvät leivonnaisia, alkaen klo 10

22.4.  Maakuntaruokia -lounas keskusseurakuntatalo klo 11.30. Lappilainen ateria Hinta 16 € /lapset 8 €

1.5. Vappubrunssi keskusseurakuntatalossa klo 11.30 Hinta 18 €/ lapset 8 €

Kalvola

Seurakunnassa toimii  lähetyspiiri, jonka kokoontumispaikkana on Lähimmäistupa.

Sanan sekä  virsien ja hengellisten laulujen ohella teemme käsitöitä ja askartelemme myyjäisiä varten erilaisia tuotteita tukeaksemme sillä tavalla lähetystyötä.

Seurakuntamyyjäiset  järjestetään aina joulun ja pääsiäisen alla yhdessä seurakunnan muiden työalojen kanssa. Syyskauden myyjäiset on sovittu pidettäväksi lauantaina 30.11. Lähimmäistuvassa. Jumalanpalvelusten jälkeiset kirkkokahvit ovat vapaaehtoisesti toteutettuna tulleet tärkeäksi osaksi lähetyskannatusta.

Kirkkokahvitusvuoroja voi varata lähetyssihteeri Katri Iivoselta, puh. 040-8049488

Lammi

Lähetystyön hyväksi järjestetään tempauksia, myyjäisiä ja konsertteja. Keitaan keskiviikkopäivät on omistettu lähetystyön tukemiseen. Kylillä järjestetään lähetyspiirejä. Lähetysrenkaaseen liittymällä saat kotiisi lähetystyöntekijän kiertokirjeen.

Tuulos

Lähetystyön tempaukset. Äiti Teresa -liinat jne. Talkoot kuun ekana torstaina. Lankalahjoitukset erittäin tervetulleita, vaikkapa seurikselle!