Toimintaa

Lähetystyötä voit tehdä rukoilemalla, pitämällä yhteyttä nimikkolähetteihin, tukemalla taloudellisesti, tutustumalla lähetystyöhön ja kertomalla siitä omassa lähipiirissä.

Seurakunnat järjestävät monipuolista toimintaa lähetystyöstä kiinnostuneille. Kirkkokahvit ja Kauneimmat joululaulut -tilaisuudet kokoavat runsaasti seurakuntalaisia yhteen.

Hauho

• Lähetyspiiri ja Askartelupiiri Kirkonkylässä
  • Lähetysompeluseura Eteläisissä
  • Punaisen tuvan kirkkokahvit kesäsunnuntaisin
  • Lähetyslounaat
  • Punaisen tuvan joulupuuro
  • Lähetysaiheiset teemapäivät lapsille
  • Lähetysmyyjäiset
  • Tapulikahvitukset

Hämeenlinna-Vanaja

Keräämme varoja kolehdein, myyjäisillä, tempauksilla ja kampanjoilla. Sytyttämällä kynttilän kirkossa lähetyskynttelikköön, voit myös tukea lähetystyötä. Varojen keruussa on tärkeä rooli toiminnallisilla ryhmillä. Vapaaehtoinen työ lähetyskannatuksen keräämiseksi tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia käytännön palvelutehtäviin.

Lähetysemännät järjestävät lähetyksen hyväksi myyjäisiä, lounaita ja kahvituksia. Mukaan leipomaan, ruokaa laittamaan ja tarjoilemaan pääsee ottamalla yhteyden lähetysemäntään, Sirkka-Liisa Vatajaan p. 040-804 9348.

Lähetysaskartelijat eli miesten puutyöpiiri eli puupäät tekee käsitöitä lähetystyön hyväksi. Lähetysaskartelijat kokoontuvat maanantaisin klo 9 Poltinahon seurakuntatalon askarteluhuoneessa. Piirin vetäjä on Taisto Jurvanen p. 040-564 8935. Lisätietoja myös sihteeriltä, Lauri Mattilalta p. 0445703548.

Kesäisin Vanajan kirkolla järjestetään porttikahveja lähetyksen hyväksi. Tiedustelut lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaaja Paula Harju p. 040 804 9349. Vuoroja voi varata Birgitta Aspholmilta, jolta saa myös kahvittajan ohjeet p. 040 804 9333.

Kudontapiiri, Yhteiset kokoontumiset joka kuukauden ensimmäinen ke klo 11 Verhonkatu 25–27 C, alakerta. Alkaen 9.1. Kutominen mahdollista sopimuksen mukaan. Marja-Leena Ihamäki p. 044 377 3310.

Käsityöpiiri Nypyttäjät joka toinen to klo  joka toinen to klo 13–16 parillisilla viikoilla Poltinahon seurakuntatalon musiikkisali. Alkaen 10.1. Laura Nurminen p. 040 703 4497.

Kylväjän lähetys- ja raamattupiiri (Evankelinen lähetysyhdistys Kylväjä), Erkki Ikosella, Aurinkok. 7 B 19 ,  joka  kuukauden neljäs sunnuntai klo 14, alkaen 27.1. Tied. Maarit Somervuori p. 040 757 9902

Toivoa naisille -piiri (Medialähetys Sanansaattajat) ma 21.1., 25.2., 25.3., 29.4.. ja 27.5. klo 18.30 keskusseurakuntatalon alakerran kerhohuone. Ainikki Mustakallio p. 045 7733 2555. Syksyn 2019 kokoontumiset:

ma 2.9., 30.9., 28.10., 25.11., 9.12., 30.12. klo 18.30 keskusseurakuntatalon alakerran kerhohuone. 13.10. Lähetyslounas ja Toivoa Naisille -piiri 15 v. Hämeenlinnassa. Ainikki Mustakallio p. 045 7733 2555.

Kalvola

Seurakunnassa toimii  lähetyspiiri, jonka kokoontumispaikkana on Lähimmäistupa.

Sanan sekä  virsien ja hengellisten laulujen ohella teemme käsitöitä ja askartelemme myyjäisiä varten erilaisia tuotteita tukeaksemme sillä tavalla lähetystyötä.

Seurakuntamyyjäiset  järjestetään aina joulun ja pääsiäisen alla yhdessä seurakunnan muiden työalojen kanssa. Syyskauden myyjäiset on sovittu pidettäväksi lauantaina 30.11. Lähimmäistuvassa. Jumalanpalvelusten jälkeiset kirkkokahvit ovat vapaaehtoisesti toteutettuna tulleet tärkeäksi osaksi lähetyskannatusta.

Kirkkokahvitusvuoroja voi varata lähetyssihteeri Katri Iivoselta, puh. 040-8049488

Lammi

Lähetystyön hyväksi järjestetään tempauksia, myyjäisiä ja konsertteja. Keitaan keskiviikkopäivät on omistettu lähetystyön tukemiseen. Kylillä järjestetään lähetyspiirejä. Lähetysrenkaaseen liittymällä saat kotiisi lähetystyöntekijän kiertokirjeen.

Tuulos

Lähetystyön tempaukset. Äiti Teresa -liinat jne. Talkoot kuun ekana torstaina. Lankalahjoitukset erittäin tervetulleita, vaikkapa seurikselle!