Lähetystyö

Afrikkalaisia naisia juhlapuvuissaan

Lähetystyön tarkoituksena on evankeliumin, hyvän sanoman, levittäminen niiden keskuuteen, jotka eivät ole kristittyjä. Työ perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn:

”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa.” (Matt. 28:19–20)

Kokonaisvaltaisesti ymmärrettynä tähän hyvään sanomaan sisältyvät julistus, palvelu, oikeudenmukaisuuden edistäminen maailmassa ja dialogi eri uskontojen edustajien kanssa. Sanoja ja tekoja ei voi pitää erillään toisistaan. Kristillinen kirkko vastaa aina kulloisenkin ympäristön tarjoamiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin.

Kirkon lähetystyön kanavia ovat 7 lähetysjärjestöä, jotka toimivat yli 30 maassa ja yli 400 lähetystyöntekijän voimin. Teemme yhteistyötä myös Kirkon Ulkomaanavun kanssa.

Yhteyshenkilöt

Hauho. Pastori Katja Verho p. 040-804 9282.

Hämeenlinna-Vanaja. Pastori Sampo Kujala p. 040-804 9305, lähetysemäntä Sirkka-Liisa Vataja p. 040-804 9348.

Kalvola. Lähetyssihteeri Katri Iivonen p. 040-804 9488.

Lammi. Pastori Sari Järä p. 040-804 9503.

Tuulos. Kirkkoherra Petri Laine p. 040 804 9520.