Lähetystyö

Afrikkalaisia naisia juhlapuvuissaan

Lähetystyön tarkoituksena on evankeliumin, hyvän sanoman, levittäminen niiden keskuuteen, jotka eivät ole kristittyjä. Työ perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn:

”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa.” (Matt. 28:19–20)

Kokonaisvaltaisesti ymmärrettynä tähän hyvään sanomaan sisältyvät julistus, palvelu, oikeudenmukaisuuden edistäminen maailmassa ja dialogi eri uskontojen edustajien kanssa. Sanoja ja tekoja ei voi pitää erillään toisistaan. Kristillinen kirkko vastaa aina kulloisenkin ympäristön tarjoamiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin.

Kirkon lähetystyön kanavia ovat 7 lähetysjärjestöä, jotka toimivat yli 30 maassa ja yli 400 lähetystyöntekijän voimin. Teemme yhteistyötä myös Kirkon Ulkomaanavun kanssa.

Yhteyshenkilöt

Hauho.
Pastori Katja Verho p. 040-804 9282.

Hämeenlinna-Vanaja.
Lähetys- ja kansainvälisyystyön ohjaaja Paula Harju 040-804 9349. Pastori Sampo Kujala p. 040-804 9305, lähetysemäntä Sirkka-Liisa Vataja p. 040-804 9348.

Kalvola.
Kirkkoherra Kalle Roine p. 040-804 9480.

Lammi.
Pastori Sari Järä p. 040-804 9503.