Leirit ja retket

HÄMEENLINNA-VANAJAN seurakunnan leiritarjontaan voit tutustua osoitteessa www.poltsari.fi

Syyslomaleirit Syöksynsuun leirikeskuksessa

Syöksynsuussa palataan keskiajalle! Syyslomalla on luvassa keskiaika-teemalla varhaisnuorten leirejä tytöille ja pojille. Luvassa on taitavaa kädentaitoa, haastavaa miekkailua, tarkkuutta vaativaa jousiammuntaa, jännittävää seikkailua sekä maukasta ruokaa! Tervetuloa!

1.–3.-luokkalaisille  17.–18.10.  (leiri alkaa ti klo 10 ja päättyy ke klo 12)

4.-6. -luokkalaisille 18.–19.10.  (leiri alkaa ke klo 14.30 ja päättyy to klo 16.30)

Hinta 15 €. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mukaan mahtuu 25 leiriläistä/leiri. Ilmoittautuminen alkaa 18.9 klo 8 nettisivulla Poltsari.fi. Tiedustelut Antti Ojala p. 040 804 9371, >