Koululaisille (7–14 vuotta)

Seurakunnan kerhoissa kaiken ikäiset koululaiset pääsevät harjoittamaan erilaisia taitoja esimerkiksi kokkailun, askartelun, liikunnan, pelien ja leikkien parissa. Mukaan pääset ilmoittautumalla netissä ja sen jälkeen tulemalla paikalle. Kerhopaikkoja on ympäri kaupunkia.

Tytöille ja pojille tarkoitetut kerhot ovat maksuttomia, ja niitä vetävät nuoret koulutetut kerhonohjaajat. Osassa kerhoista ohjaajana on myös aikuinen, ja uusia aikuisia toivotaan mukaan kerhonohjaajatiimiin.

Haluatko kerhonohjaajaksi?

Lue lisää ohjaajakoulutuksesta.