Kevään rytmi -tanssiteos

Web

Kevään rytmi on huikea tanssiteos, jossa joukko nuoria tanssii sinfoniaorkesterin säestyksellä. Mukaan on kutsuttu Hämeenlinnan seudun nuoria eikä heiltä ole vaadittu mitään aikaisempaa tanssikokemusta. Teoksen koreografiasta ja ohjauksesta vastaa tanssitaitelija Sami Saikkonen. Teoksen valosuunnittelijana toimii Topias Toppinen.

Teoksen päämusiikkinumerona kuullaan Igor Stravinskyn Kevätuhri, joka on suunnattoman rytmikästä ja alunperinkin tanssittavaksi sävellettyä musiikkia. Stravinskyn musiikin lisäksi ohjelmassa on Jean Sibeliuksen Aallottaret ja Nils-Eric Fougstedtin Juhlasoitto. Orkesterina toimii Moskovan Sinfoniaorkesteri, jota täydennetään puhallinsoittajilla Ruotsista. Musiikin johtaa Heikki Seppänen.

Teos esitetään Hämeenlinnassa Elenia Areenalla 28.4. klo 19 ja 29.4. klo 15. Teoksen tuottaa Hämeenlinna-Vanajan seurakunta.

HUOM! Esitykset on päätetty muuttaa maksuttomiksi. Lipunmyynti Ticketmasterin ja Verkatehtaan kautta on keskeytetty maanantaina 24.4.. Jo ostetut liput lunastetaan takaisin Verkatehtaan lippukaupassa sekä Ticketmasterin lipunmyynneissä (ei R-kioskeilla).

suomifinland100-tunnus_sininen_rgb-1Kevään rytmi on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.