Perhekirkot

Perhemessut ja muut lapsiperheiden kirkkotilaisuudet

Perhemessussa vietämme ehtoollista. Lapset saavat ehtoollisen, jos heidän kanssaan on kotona asiasta juteltu ja lapset sitä myös itse haluavat. Lapsi voi ottaa alkoholittoman viinin. Lapset voidaan myös siunata. Messun saarnat ja virret on suunnattu lapsille.

10.9. Perhemessu Poltinahon seurakuntatalolla klo 12.00. Maksuton keittolounas.

1.10. Mikkelinpäivän perhemessu Hämeenlinnan kirkossa klo 10.Messu on sukupolvien yhteinen messu ja samalla vanhustenviikon aloitus. Messu streamataan. Messun jälkeen keittolounas 5e, keskusseurakuntatalossa.

29.10. Perhemessu Rengon kirkossa klo 10. Maksuton keittolounas seurakuntatalolla.

3.12. Ensimmäisen adventin perhemessu Poltinahon seurakuntatalolla klo 12. Messun jälkeen maksuton joulupuuro.

3.12. Vauvakirkko Poltinahon seurakuntatalolla klo 15. Glögitarjoilu.