Perhekirkot

Perhemessut ja muut lapsiperheiden kirkkotilaisuudet

Lapset voivat tulla siunattaviksi tai halutessaan ottaa ehtoollisen. Päätöksen ehtoollisen antamisesta tekee lapsen kanssa tuleva aikuinen. Asiasta suositellaan keskusteltavan lapsen kanssa jo kotona. Tarjolla alkoholitonta viiniä ja gluteenitonta leipää. Messun saarnat ja virret on suunnattu lapsille.

Huom! Perheen pienimmille on kirkoissa puuhaa jumalanpalveluksien ajan. Jokaisesta kirkosta löytyy lapsille lelukorit sekä kirkkopussukat, joissa hiljaista tekemistä vietäväksi vaikka kirkon penkille.

Syksy 2019

Perhemessu

su 29.9. klo 10 Poltinahon seurakuntatalo, keittolounas. Messun jälkeen askartelua ja temppurataa lapsille.

su 3.11. klo 10 Vanajan kirkko, messun jälkeen makkaraa, mehua ja kahvia sekä perheiden kynttiläpolku hautausmaalla

su 1.12. klo 12 Poltinahon seurakuntatalo, puurotarjoilu