Perhekirkot

Perhemessut ja muut lapsiperheiden kirkkotilaisuudet

Perhemessussa vietämme ehtoollista. Lapset saavat ehtoollisen, jos heidän kanssaan on kotona asiasta juteltu ja lapset sitä myös itse haluavat. Lapsi voi ottaa alkoholittoman viinin. Lapset voidaan myös siunata. Messun saarnat ja virret on suunnattu lapsille.

KEVÄT 2019

27.1. Perhemessu klo 10 Rengon kirkko, messun jälkeen lounas seurakuntatalolla

24.3. Perhemessu klo 10 Poltinaho (mm. kirkkokiska, näytelmäsaarna, luovan liikunnan-ryhmä esiintyy), messun jälkeen maksuton lounas sekä kevättapahtuma toimintapisteineen (mm. askartelua, temppurata, vaahtokarkin paistoa jälkiruuaksi, sään salliessa toimintaa myös ulkona)

Pääsiäiskirkot:

• 15.4. klo 10 Lintukoto & Hämeenlinnan kirkko
  • 16.4. klo 10 Poltinaho & Renko

18.4. Kiirastorstain perheiden ehtoollishartaus klo 17.30 Poltinaho

19.5. Metsäkirkko klo 13 Loimalahti (Kummien & perheiden leiripäivä klo 10-16)

27.5. Kevätjuhlakirkot klo 18 Hämeenlinnan kirkko

28.5. Kevätjuhlakirkot klo 18 Hämeenlinnan kirkko ja Renko