Perhekirkot

Perhemessut ja muut lapsiperheiden kirkkotilaisuudet

Perhemessussa vietämme ehtoollista. Lapset saavat ehtoollisen, jos heidän kanssaan on kotona asiasta juteltu ja lapset sitä myös itse haluavat. Lapsi voi ottaa alkoholittoman viinin. Lapset voidaan myös siunata. Messun saarnat ja virret on suunnattu lapsille.

11.2. Laskiaissunnuntain perhemessu klo 10 Poltinahon seurakuntatalossa. Messun jälkeen maksuton keittolounas ja laskiaistapahtuma klo 14 saakka. Tapahtumassa koko perheelle toimintaa sisällä ja ulkona, mm. askartelua, temppurata, ulkopelejä, pullakahvit, vaahtokarkkien grillausta nuotiolla ja 112- päivän vuoksi paikalla myös paloauto.

29.3. Kiirastorstain ehtoollishartaus Poltinahon seurakuntatalolla klo 17.30. Hartauden jälkeen maksuton iltapala.

15.4. Perhemessu Rengon kirkossa klo 10. Messun jälkeen maksuton keittolounas Rengon seurakuntatalolla.

20.5. Metsäkirkko klo 13 Loimalahden leirikeskuksessa. Kirkon jälkeen kirkkokahvit nuotiolla. Metsäkirkko on osa perheiden ja kummien leiripäivää klo 10-16.