Hauho

paita_isonen

Hauhon seurakunnan isostoiminnassa ja -koulutuksessa eli ISKOSSA aloittaa aina syksyisin uusi ryhmä, johon ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet rippikoulun käyneet nuoret. Isoskoulutus on kaksivuotinen, ja koulutuksen käytyään nuoret saavat siitä todistuksen ja valmiudet toimia isosina lasten, varhaisnuorten ja rippikoululaisten kanssa.

Varsinaisen koulutuksen lisäksi isostoiminta on paljon muutakin; se on yhdessä tekemistä ja kasvamista, omaan itseen ja toisiin tutustumista sekä seurakuntalaisena elämistä.

Isko-ryhmät kokoontuvat seuriksella keskiviikkoiltaisin joka toinen viikko omissa ryhmissään. Lisäksi vuoden aikana on kolme yhteistä isosleiriä eli isko-weekendiä, sekä ”harjoittelua” eli isosena toimimista lasten ja/tai varhaisnuorten leireillä ja toimintapäivissä.

Kevään 2018 päivämääriä:

Isko I (2017–2019)

klo 15.30-17 seuriksen alakerrassa keskiviikkoisin

• 17.1.
  • 31.1.
  • 14.2.
  • 7.3.
  • 21.3.
  • 4.4.
  • 18.4.

Isko II (2016–2018)

klo 17.30-19 seuriksen alakerrassa keskiviikkoisin

• 24.1.
  • 7.2.
  • 21.2.
  • 7.3.
  • 21.3.
  • 11.4.
  • 25.4.

MOLEMPIEN RYHMIEN YHTEISTÄ:

La-su 3.-4.2. Varhaisnuorten talvileiri, tarvitaan isosia!

Su 18.2. Rovastikunnallinen isostapahtuma Hämeenlinnassa

La-su 10.-11.3. Isko-weekend seuriksella

la-su 5.-6.5. Isko-weekend seuriksella

Su 6.5. Iskon kevätpäättäjäiset: Valmistuvien isosten tehtäväänsiunaaminen messun yhteydessä ja sen jälkeen srk-talolla todistustenjako ja päättäjäistarjoilut. Myös vanhat isoset ja iskolaisten vanhemmat ovat tervetulleita mukaan!

isonen_hauho