Hämeenlinna-Vanaja

poltsari_color

ISOSTOIMINTA

Isoskoulutus kestää vuoden. Koulutus koostuu kokoontumisista Poltinahon srk-talolla sekä leireistä. Koulutus on maksuton. Isostoiminta rippileireillä on palkallista työtä. Isospalkka tällä hetkellä on 140 € / leiri.

Lisätietoja isoskoulutuksesta: www.poltsari.fi

Isostoiminnasta vastaa:

Soila Pollari p.040-8049379 tai

TOIMINTA JATKUU VIELÄ ISOSKOULUTUKSEN JÄLKEENKIN :)

Tykkäsitkö olla isosena? Haluatko jatkaa toiminnassa? Auttaa ehkä tulevia isosia? Jakaa omia kokemuksiasi nuoremmille? Kehittyä itsekin lisää? Tulla paremmaksi ryhmänvetäjäksi ja isoseksi?

AMPPARITOIMINTA ON JUURI SINULLE!

Isoskoulutusleireillä ohjaamisen lisäksi Amppari osallistuu erilaisiin tehtäviin nuorisotoiminnassa (musamessut, nuortenillat, isoskoulutus). Tehtävät jaetaan niin, että jokainen pääsee osallistumaan mahdollisimman monipuolisesti. Tehtäviin Ampparit saavat  valmiuksia koulutuksessa, jonka sisältöä rakennetaan yhdessä. Lisäksi viihdytään ja pidetään hauskaa porukalla.

Lisätietoja ampparitoiminnasta: www.poltsari.fi

Ampparitoiminnasta vastaa: