Ystäväkirje

Sydämellistä postia

Ystäväkirje on maksuton kirje seurakunnan yhteyteen kaipaaville Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan alueella asuville yli 65-vuotiaille. Seurakunnan diakoniatyöntekijöiden kirjoittama Ystäväkirje sisältää vuodenajan mukaiset kuulumiset, hengellistä ravintoa sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja asioista.

Tilaa kirje joko itselle tai tutulle ikäihmiselle luvan kysyttyäsi soittamalla Diakoniakeskuksen toimistoon ma-ti tai to-pe klo 9-12 p. 040 804 9350 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen . Ystäväkirjeen voi tilata myös ilmoittautumalla kirjeitse:

Diakoniakeskus
Ystäväkirje
Birger Jaarlin katu 3
13100 Hämeenlinna.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Ystäväkirje-porukkaan!

Tutustu ensimmäiseen ystäväkirjeeseen tästä (PDF).