Päiväpiirit

HÄMEENLINNA-VANAJA
Päiväpiirit ovat virkistäviä ja rakentavia yhdessäolon hetkiä, joissa on vaihtuvia vierailijoita ja vaihtuvia teemoja, jotka voit tarkistaa tapahtumakalenterista. Useimmissa päiväpiireissä kahvitellaan (pieni kahviraha). Piireistä vastaa diakonissa Vaula Risku, puh. 040 804 9361.

Tiistaikerho. Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14. Tiistaisin klo 12.30.

Hätilän päiväpiiri. Piiri kokoontuu Aulangontie 4:n kerhohuoneessa. Parittoman viikon tiistai klo 13.00.

Poltinahon päiväpiiri. Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 14. Parittoman viikon tiistai klo 13.00.

Lintukodon päiväpiiri. Jukolan Lintukoto, Eeronkuja 5. Parillisen viikon tiistai klo 13.00.

Hopeakerho. Rengon seurakuntatalo, Hinkaloistentie 1. Parittoman viikon keskiviikko klo 13.00.

Idänpään päiväpiiri. Piiri kokoontuu Viipurintie 56:n kerhohuoneessa.
Hartaushetki kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13-14 (ei kahvia), 26.9., 24.10., 21.11.2018
Ohjelmallinen hetki kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13-14.30 10.10., 7.11. ja 5.12.2018

Ojoisten päiväpiiri. Latokartanonkuja 4:n kerhohuone parittoman viikon keskiviikko klo 13-14.30

Katuman ikinuoret. Itäinen lähiökeskus, Kanervatie 1. Parittoman viikon perjantai klo 9.00.

Katso myös ITUSET-ryhmä

HAUHO

Kultaisen iän kerho. Hauhon seurakuntatalolla joka kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 11–13.  Kerho alkaa ohjelmatuokiolla, jonka jälkeen on yhteinen, SPR:n Hauhon osaston järjestämä ruokailu avoimeen päiväkerhoon osallistuvien kanssa. Ruokailun hinta on 6 €.

LAMMI

Eläkeläisten kerho seurakuntasalissa joka toinen torstai klo 11.30. Kerhossa on ruokailu, ruoan hinta on 6 €. Tervetuloa mukaan! Katso kokoontumiset Lammin srk:n sivuilta, diakoniatyön alta.