Leirit ja retket

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan diakonian retket ja leirit eläkeikäisille

Eläkeikäisten leiri 11.-13.8. on peruuntunut vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Leirin sijaan vietämme leiripäivää 12.8.2018.

Eläkeikäisten leiripäivä su 12.8.2018 Janakkalan Rantalahdessa Kuotolanjärven rannalla.

Tule mukaan viettämään elokuista päivää kanssamme. Ohjelma alkaa yhteisellä messulla Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa, josta siirrymme lounaalle ja leiripäivän viettoon Rantalahden leirikeskukseen. Olemme mahdollisuuksien mukaan myös ulkona, joten huomioithan sään mukainen varustuksen. Sauna lämpiää tarvittaessa. Leirikeskuksessa ja sen ympäristössä on huomioitu esteettömyys ja rantaan on helppo kulkea.

Lähtö Wetterhoffin bussipysäkiltä klo 9.00, Poltinahon seurakuntatalolta 9.15 ja Jukolan Lintukodosta klo 9.30. Palaamme Hämeenlinnaan noin klo 18.00.

Leiripäivän hinta 22 €/hlö sisältää yhteiskuljetuksen Rantalahteen ja takaisin. Maksu kerätään leirikeskuksessa. Jos hinta on esteenä osallistumiselle, ota rohkeasti yhteyttä diakoniatyöntekijä Seija Puusaareen (p. 040 804 9358 tai .

Leiripäivässä ovat mukana diakoniatyöntekijät Seija Puusaari ja Riitta Savander, diakoniapappi Sinikka Tuori sekä vapaaehtoisia.

Ilmoittautumiset maanantaihin 6.8. mennessä Diakoniakeskukseen ma-ti ja to-pe p. 040 804 9350.

Lisätiedot: Seija Puusaari p. 040 804 9358

Olet sydämellisesti tervetullut joukkoon!