Vauvakerhot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA

Vauvakerhoissa on mahdollisuus jakaa vauvaperheen arjen kokemuksia laulujen ja lorujen lomassa. Tervetuloa erityisesti  ensivauvojen vanhemmat. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Tarjoilusta peritään pieni korvaus.

Vauvakerhot kokoontuvat:

• maanantaisin klo 13-15 Siirissä (Kaskikaarre 32, viimeinen vauvakerho Siirissä 7.10) sekä Keskusseurakuntatalossa (Rauhankatu 14, käynti sisäpihan puolelta)
  • tiistaisin klo 13-15 Poltinahon seurakuntatalossa (Turuntie 34) sekä Rengossa (Rengonraitti 7, viimeinen vauvakerho Rengossa 8.10)
  • torstaisin klo 13-15 Loimalahdessa (Majalahdentie 1)
  • perjantaisin klo 9.30-11.30 Käikälässä (Rantatie 13 O. Viimeinen vauvakerho Rantatiellä 11.10. Huom! Rantatien kerhotilan pihassa alkaa viikolla 34 piharemontti, tästä syystä elo- lokakuun ajan käynti kerhotilaan takaovesta. Solvikintieltä kevyenliikenteenväylälle ja sieltä pääsee kerhon takaovelle)

Vauvakerhot eivät kokoonnu/ Muita tärkeitä päivämääriä syksyllä 2019:

• viikko 42 syysloma, ei vauvakerhoja
  • Äiti- vauvajumppa (näytetunti) 11.11. klo 13 Keskusseurakuntatalon liikuntasali. Tuokion pitää Reija Siltanen, FitStation. Maksuton. Rennot vaatteet ja juomapullo mukaan.
  • ma 25.11 & ti 26.11 ei vauvakerhoja

Tervetuloa mukaan uudet äidit ja isät!