Vauvakerhot

Vauvakerhoissa on mahdollisuus jakaa vauvaperheen arjen kokemuksia laulujen ja lorujen lomassa. Tervetuloa erityisesti  ensivauvojen vanhemmat. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Tarjoilusta peritään pieni korvaus.

Vauvakerhot kokoontuvat:

• maanantaisin klo 13-15 Siirissä (Kaskikaarre 32)
  • tiistaisin klo 13-15 Poltinahon seurakuntatalossa (Turuntie 34)
  • tiistaisin klo 13-15 Ojoisilla (Latokartanonkuja 4)
  • torstaisin klo 13-15 Keskusseurakuntatalossa (Rauhankatu 14, käynti sisäpihan puolelta)
  • torstaisin klo 9.30-11.30 Harvialassa/Käikälässä (Rantatie 13 O)

Vauvakerhot jatkuvat viikolla 3.

Vauvakerhot eivät kokoonnu/ Muita tärkeitä päivämääriä keväällä 2019:

• Viikko 9 ( Talviloma, ei kerhoja)
  • Viikko 11 ei kerhoja omilla kerhopaikoillaan, VAAN tällä viikolla on yhteinen vauvakerho keskiviikkona 13.3. klo 13-15 Poltinahon seurakuntatalolla, aiheena pikkulapsiperheiden ensiapu.
  • Viikko 14 ei kerhoja omilla kerhopaikoillaan, VAAN tällä viikolla on yhteinen vauvakerho keskiviikkona 3.4. klo 13-15 Poltinahon seurakuntatalolla, puheterapeutti vierailee & kertoo lapsen puheenkehityksestä.
  • Viikko 16 ( Hiljainen viikko, ei kerhoja)
  • Viikko 20 ei kerhoja omilla kerhopaikoillaan, VAAN tällä viikolla on yhteinen vauvakerho keskiviikkona 15.5. klo 13-15 Poltinahon seurakuntatalolla, Minna Koskikunnas pitää vauvamuskarin.

Kevään viimeiset vauvakerhot viikolla 21.

Tervetuloa mukaan uudet äidit ja isät!