Vauvakerhot

Vauvakerhoissa on mahdollisuus jakaa vauvaperheen arjen kokemuksia laulujen ja lorujen lomassa. Tervetuloa erityisesti  ensivauvojen vanhemmat. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Tarjoilusta peritään pieni korvaus.

Vauvakerhot kokoontuvat:

• maanantaisin klo 13-15 Siirissä (Kaskikaarre 32)
  • tiistaisin klo 13-15 Poltinahon seurakuntatalossa (Turuntie 34)
  • torstaisin klo 13-15 Keskusseurakuntatalossa (Rauhankatu 14, käynti sisäpihan puolelta)
  • torstaisin klo 9.30-11.30 Harvialassa/Käikälässä (Rantatie 13 O)

Vauvakerhot eivät kokoonnu/ Muita tärkeitä päivämääriä keväällä 2019:

• Viikko 16 ( Hiljainen viikko, ei kerhoja)
  • Viikko 20 ei kerhoja omilla kerhopaikoillaan, VAAN tällä viikolla on yhteinen vauvakerho keskiviikkona 15.5. klo 13-15 Poltinahon seurakuntatalolla, Minna Koskikunnas pitää laululeikkihetken. Lisäksi paikalla myös Allomaari-leluesittely.
  • Viikolla 21 vauvakerhojen yhteinen kevätretki ke 22.5. klo 13-15 Linnanpuistoon. Lähtö klo 13 Linnanpuistoon keskusseurakuntatalon edestä. Tässä katsastamme säätilanteen, mikäli sataa tai on epävakaista, jäämme seurakuntatalon sisätiloihin. Ota mukaan retkipeite ja omat picnic-herkut. Ohjelmassa laululeikkejä, herkuttelua ja ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa. Tällä viikolla ei muita vauvakerhoja.

Tervetuloa mukaan uudet äidit ja isät!