Vauvakerhot

Vauvakerhoissa on mahdollisuus jakaa vauvaperheen arjen kokemuksia laulujen ja lorujen lomassa. Tervetuloa erityisesti  ensivauvojen vanhemmat. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Tarjoilusta peritään pieni korvaus.

Vauvakerhot kokoontuvat keväällä 8.1.2018 lähtien:

  • maanantaisin klo 13-15 Harvialassa (Rantatie 13 O)
  • tiistaisin klo 13-15 Poltinahon seurakuntatalossa (Turuntie 34)
  • tiistaisin klo 13-15 Kukostensyrjässä (Tammitie 2 c)
  • torstaisin klo 13-15 Keskusseurakuntatalossa (Rauhankatu 14, käynti sisäpihan puolelta)

Vauvakerhot eivät kokoonnu:
Viikolla 9, talviloma
26.3.-2.4., pääsiäisloma
30.4.-1.5. Perheet kutsutaan vapputapahtumaan Poltinahon seurakuntatalolle 30.4. klo 10-12
10.5. Helatorstai

Muita kevään poikkeuspäivämääriä:
Viikolla 11 on vauvakerhojen yhteinen kokoontuminen Poltinahon seurakuntatalolla keskiviikkona 14.3. klo 13-15. Mari Sipola tulee puhumaan aiheesta äidin synnytyksen jälkeinen masennus. Tällä viikolla vauvakerhot eivät kokoonnu omilla kerhopaikoilla ollenkaan.

Viikolla 14 on myös vauvakerhojen yhteinen kokoontuminen Poltinahon seurakuntatalolla keskiviikkona 4.4. klo 13-15. Tällöin aiheena on pikkulapsiperheiden ensiapu. Tällä viikolla vauvakerhot eivät kokoonnu omilla kerhopaikoilla ollenkaan.

Viikolla 21 on kaikkien vauvakerhojen yhteinen kevätretki Linnanpuistoon ke 23.5 klo 13-15. Tämä yhteinen kokoontuminen on samalla kevään viimeinen vauvakerho. Lähtö kello: 13.00 keskusseurakuntatalon edestä (Rauhankatu 14). Tässä katsastamme säätilanteen, mikäli sataa tai on epävakaista jäämme seurakuntatalon sisätiloihin. Puistoon voi toki mennä suoraankin, jos sää on hyvä. Ota mukaan oma retkipeite ja picnic-herkut. Ohjelmassa laululeikkejä, herkuttelua ja yhdessäoloa. Tällä viikolla vauvakerhot eivät kokoonnu omilla kerhopaikoilla ollenkaan.

Tervetuloa mukaan uudet äidit ja isät!

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.