Vauvakerhot

Vauvakerhoissa on mahdollisuus jakaa vauvaperheen arjen kokemuksia laulujen ja lorujen lomassa. Tervetuloa erityisesti  ensivauvojen vanhemmat. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Tarjoilusta peritään pieni korvaus.

Vauvakerhot alkavat 8.8.2019.

Vauvakerhot kokoontuvat:

• maanantaisin klo 13-15 Siirissä (Kaskikaarre 32) sekä Keskusseurakuntatalossa (Rauhankatu 14, käynti sisäpihan puolelta)
  • tiistaisin klo 13-15 Poltinahon seurakuntatalossa (Turuntie 34) sekä Rengossa (Rengonraitti 7)
  • torstaisin klo 13-15 Loimalahdessa (Majalahdentie 1)
  • perjantaisin klo 9.30-11.30 Käikälässä (Rantatie 13 O)

Vauvakerhot eivät kokoonnu/ Muita tärkeitä päivämääriä syksyllä 2019:

Tervetuloa mukaan uudet äidit ja isät!