Vanhempainryhmät

Järjestämme vanhempainryhmiä, joissa on mahdollisuus tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin perheisiin ja keskustella lapseen sekä vanhemmuuteen liittyvistä aiheista.

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA

Lapsi mielessä- vanhempainryhmä

Syyskuussa 2019 alkaa lapsi mielessä- vanhempainryhmä (3-5-vuotiaiden lasten vanhemmille). Ryhmässä pysähdytään yhdessä vanhempien kanssa keskustelemaan lapsiperheen arjen eri tilanteista. Pohtimalla omia ja lapsesi kokemuksia, opit ymmärtämään entistä paremmin lapsesi tarpeita ja käyttäytymistä. Ohjatun keskustelun kautta saattaa avautua myös uusia näkökulmia vanhemmuuteen tai puolison näkemyksiin. Ryhmässä tapaat myös toisia samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia. Kokoonnumme kahdeksan kertaa ja jokaisella tapaamiskerralla on oma teemansa.

Ryhmään mahtuu 4-6 perhettä ja lastenhoito on järjestetty. Jokaisella kerralla tarjotaan myös pieni välipala ryhmän alkaessa. Osallistuminen on maksutonta.

Lapsi mielessä- ryhmä järjestetään Mannerheimin Lastensuojeluliiton koulutusmallin mukaisesti.

Vauvakynkkä

Syksyllä alkaa vauvakynkkä- ryhmä äideille ja vauvoille. Ryhmän alkaessa vauvojen iän olisi hyvä olla noin 2-5 kuukautta. Vauvakynkkä- ryhmä on Hämeenlinna- Vanajan seurakunnan ja Hämeenlinnan kaupungin vertaistukiryhmä, jossa keskustellaan vauvaperheen tärkeistä asioista ja opetellaan varhaista vuorovaikutusta oman vauvan kanssa laululeikkien avulla.

Tutustu alla olevista tiedotteista (pdf) vanhempainryhmien ohjelmiin ja ilmoittaudu mukaan!