Parkkikerho

Mahdollisuus vanhemmille omaan aikaan, asioiden hoitamiseen tai lepoon!
Parkkikerho on avoinna perjantaisin klo 13-16 Poltinahon päiväkerhotilassa. (Ja jatkossa myös torstaisin klo 13-16 Siirin päiväkerhotilassa, mutta osoite ja aloituksen ajankohta selviää myöhemmin). Lapsiparkki on tarkoitettu yli 2-vuotiaille lapsille. Lapsi voi olla kerhossa korkeintaan kaksi tuntia kerrallaan.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot ohjaajalle p. 040 804 9382. (Viikosta 33 alkaen)

Ilmoittautumiset samalla viikolla mieluiten tekstiviestillä, johon ohjaaja laittaa vastausviestin. Viestissä hän varmistaa, onko tämän viikon kerhossa vielä tilaa lapsellesi. Puhelimitse ohjaaja on tavattavissa parhaiten ma klo 11.30-13.00 tai ke 11.30-15.00. Kerho on maksuton. Alkaa viikolla 33.