Parkkikerho

Mahdollisuus vanhemmille omaan aikaan, asioiden hoitamiseen tai lepoon!
Parkkikerho on avoinna perjantaisin klo 13-16 Poltinahon päiväkerhotilassa. Lapsiparkki on tarkoitettu yli 2-vuotiaille lapsille. Lapsi voi olla kerhossa korkeintaan kaksi tuntia kerrallaan.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot Laura Pirhonen p. 040 804 9383.

Ilmoittautumiset samalla viikolla mieluiten tekstiviestillä, johon ohjaaja laittaa vastausviestin. Viestissä hän varmistaa, onko tämän viikon kerhossa vielä tilaa lapsellesi. Laura on tavattavissa parhaiten ma klo 11.30-13.00 tai ke 11.30-15.00. Kerho on maksuton.

Tammikuun ensimmäinen parkkikerho 12.1.2018.