Parkkikerho

Mahdollisuus vanhemmille omaan aikaan, asioiden hoitamiseen tai lepoon! Lapsiparkki on tarkoitettu yli 2-vuotiaille lapsille. Lapsi voi olla kerhossa korkeintaan kaksi tuntia kerrallaan.

Parkkikerho on avoinna perjantaisin klo 13-16 Poltinahon päiväkerhotilassa sekä torstaisin klo 13-16 Siirin päiväkerhotilassa. Ilmoittautuminen ja lisätiedot ohjaajalle p. 040 804 9382.

Nyt parkkikerho myös Rengon päiväkerhotilassa perjantaisin klo 13-16 (päiväkerhon yhteydessä). Ilmoittautuminen ohjaajalle p. 040 804 9397.

Ilmoittautumiset samalla viikolla mieluiten tekstiviestillä, johon ohjaaja laittaa vastausviestin. Viestissä hän varmistaa, onko tämän viikon kerhossa vielä tilaa lapsellesi. Puhelimitse ohjaaja on tavattavissa parhaiten ma klo 11.30-13.00 tai ke 11.30-15.00. Kerho on maksuton.

Keväällä 2019 parkkikerhot jatkuvat 10.1. alkaen.

Huom! Ei parkkikerhotoimintaa viikolla 9 ( talviloma), eikä viikolla 16 (hiljainen viikko)