Muumien retkeilykoulu

Vuorottelee Metsämörri-kerhon kanssa. Keväällä 2020 alkaa seuraava Muumien retkeilykoulu. Lisätietoja antaa lapsityönohjaaja Niina Huttunen, p. 040 804 9381.

4-6-v. lapsille.

Muumien retkeilykoulussa Muumilaakson asukkaat innostavat lapsia luonnossa liikkumiseen ja opettavat luonnossa toimimiseen tarvittavia tietoja ja taitoja leikin, liikunnan ja yhdessäolon kautta. Välillä pysähdytään kokemaan Pyhyyttä, nauttimaan retkieväitä ja leikkimään vapaammin.

Lisää tietoa Muumien retkeilykoulusta löytyy osoitteesta suomenlatu.fi/ulkoile/lastentoiminta/muumien-ulkoilukoulut.

Muumien retkeilykoulun vetäjinä toimivat seurakunnan koulutetut ohjaajat. Ulkona ollaan säällä kuin säällä. Lapsilla tulee olla mukana repussa vaihtovaatetusta, istuinalusta ja omat eväät kullekin kerhokerralle. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot ennen kerhon alkua.

Lisätiedot: lapsityönohjaaja Niina Huttunen, p. 040 804 9381.