Metsämörri-kerho

4-6-v. lapsille

• keskiviikkoisin klo 17.30- 19.00 Loimalahden leirikeskuksen piha-alue
  • torstaisin klo 17.30- 19.00 Rengon päiväkodin kota

Kerhot kokoontuvat 8.8.2019 alkaen.

Metsämörri elää metsässä ja on eläinten ja lasten ystävä. Metsämörri on leikki- ja satuhahmo, joka voi puhua eläinten kanssa ja voi siksi kertoa lapsille kaikesta metsässä tapahtuvasta. Hän opettaa lapsia kohtelemaan varoen kaikkea elollista, jottei luontoa roskattaisi ja jotta eläimet viihtyisivät luonnossa. Lisää tietoa Metsämörristä löytyy osoitteesta suomenlatu.fi/ulkoile/lastentoiminta/metsamorri.

Lapsilla tulee olla mukana repussa vaihtovaatetusta, istuinalusta ja omat eväät kullekin kerhokerralle. Ulkona ollaan säällä kuin säällä. Metsämörri- kerhon vetäjänä toimii seurakunnan koulutettu metsämörriohjaaja apulaisineen. Maksuton.

Ilmoittautuminen sähköisesti hameenlinnanseurakunnat.fi/ilmoittaudu

Lisätiedot: Niina Huttunen 040 8049381