Metsämörri-kerho

joka toinen torstai klo 17.30- 19.00

Rengon päiväkodin kota

Kerhot kokoontuvat 17.1.2019 alkaen

Metsämörri elää metsässä ja on eläinten ja lasten ystävä. Metsämörri on leikki- ja satuhahmo, joka voi puhua eläinten kanssa ja voi siksi kertoa lapsille kaikesta metsässä tapahtuvasta. Hän opettaa lapsia kohtelemaan varoen kaikkea elollista, jottei luontoa roskattaisi ja jotta eläimet viihtyisivät luonnossa. Lisää tietoa Metsämörristä löytyy osoitteesta suomenlatu.fi/ulkoile/lastentoiminta/metsamorri.

Lapsilla tulee olla mukana repussa vaihtovaatetusta, istuinalusta ja omat eväät kullekin kerhokerralle. Ulkona ollaan säällä kuin säällä. Metsämörri- kerhon vetäjänä toimii seurakunnan koulutettu metsämörriohjaaja apulaisineen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

lastenohjaaja Minna Leppänen, p. 040 804 9397 tai