Perhekerhot

Hauhon seurakunta

Aikuisille ja lapsille tarkoitettu kerho kokoontuu kirkonkylän seurakuntatalon alakerrassa (Kotkontie 1) syyskuusta huhtikuuhun pääsääntöisesti yhtä aikaa Kultaisen iän kerhon kanssa klo 11–13. Kerhossa on mahdollisuus ruokailuun, jonka hinta aikuisilta on 6 €. Lapset saavat syödä maksutta. Avoimeen päiväkerhoon on sisäänkäynti yläkerran kautta. Syksyn 2019 ensimmäinen kokoontuminen on 25.9. Tervetuloa mukaan!


 Hämeenlinna-Vanajan seurakunta

Perhekerhot (ennen avoin päiväkerho) kokoontuvat noin kolme kertaa kuussa kahdeksi tunniksi kerrallaan. Kerhot ovat avoimia kaikille, eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Kokoontumispäivät

Syksyllä 2019:

  • Lokakuussa 2.10., 16.10., 23.10., 30.10.
  • Marraskuussa 13.11., 20.11., 27.11
  • Joulukuussa 4.12., 11.12., 18.12 puurojuhla

Perhekerhojen toiminta on yhteistä lapsille ja vanhemmille sekä lasten hoitajille. Siellä leikitään, lauletaan, askarrellaan, kuunnellaan satuja sekä hiljennytään kirkkovuoteen liittyvien aiheiden ympärillä.

Osallistuminen on maksutonta. Kerhossa on mehu- ja kahvitarjoilu, josta peritään pieni korvaus (0,50€).

Perhekerhot kokoontuvat keskiviikkoisin kello 9.30–11.30 seuraavissa kerhopaikoissa:

  • Idänpää, Anttilankatu 4
  • Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34
  • Rengon kirjasto, Rengonraitti 7 
  • Harviala, Rantatie 13 O. Huom! Rantatien kerhotilan pihassa alkaa viikolla 34 piharemontti, tästä syystä elo- lokakuun ajan käynti kerhotilaan takaovesta. Solvikintieltä kevyenliikenteenväylälle ja sieltä pääsee kerhon takaovelle)

 

 

 

 


Kalvolan seurakunta

Perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Kerho on kaikille avoin, eikä vaadi erillistä ilmoittautumista. Kerho kokoontuu torstaisin Kalvolan seurakuntatalon yläkerrassa lasten tiloissa klo 10-11.30 (ei koulujen lomien aikana). Kerhosta vastaa iltapäiväkerho-ohjaaja Tuija Paajanen ja päiväkerho-ohjaaja Jannika Lehtonen.


Lammin seurakunta

Perhekerhot on tarkoitettu vanhemmille ja heidän alle kouluikäisille lapsilleen.

Perhekerho kokoontuu srk-talon kerhotiloissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo: 9.30-11.00 joka viikko. Lammin koulujen lomien aikaan ei ole perhekerhotoimintaa.

Kerho-ohjelma koostuu kahvihetkestä, hartaushetkestä, kädentaito-osiosta, lauluista ja leikeistä. Ohjelmaa on aikuisille ja lapsille yhdessä ja erikseen.

Perhekerhoissa käy joskus lisäksi vierailijoita, jotka tulevat kerhoihin jonkun aiheen/teeman puitteissa.


Tuuloksen seurakunta

Perhepiiri maanantaisin klo 9.30–11.30 Pappilan pihatuvassa.

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.