5-vuotissynttärit

Viisivuotiaita juhlitaan Hämeenlinna-Vanajan ja Kalvolan seurakunnissa kaikkien samana vuonna viisi vuotta täyttävien kanssa yhteisillä syntymäpäivillä.

Sankarit saavat juhliin henkilökohtaisen kutsun.

Kalvolassa juhlat ovat toukokuussa – Hämeenlinna-Vanajassa joko keväällä tai syksyllä riippuen syntymäajasta.

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA

la 16.11. klo 15–17 Poltinahon seurakuntatalo

Ajalla 1.7.–31.12. viisi vuotta täyttävät seurakuntamme jäsenet saavat kotiin kutsun, jossa on ilmoittautumisohjeet. Juhlaan ovat tervetulleita kaikki seurakuntamme alueella asuvat 5-vuotiaat perheineen. Alkuvuonna täyttäneille on ollut oma juhla keväällä. Jos et ole saanut kutsua tai päässyt kevään juhlaan, voit ilmoittautua Katri Kivistölle, p. 040 804 9391.