Pikkulapsiperheille

Ajankohtaista:

• Syysloman jälkeen ma 21.10 alkaa uusi luontokerho Loimalahden leirikeskuksen ympäristössä. Kerho kokoontuu maanantaisin klo 14-16, ryhmä on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille ja osallistuminen on maksutonta. ilmoittautuminen täältä
  • Huom! Rantatien kerhotilan pihassa alkaa viikolla 34 piharemontti, tästä syystä elo- lokakuun ajan käynti kerhotilaan takaovesta. Solvikintieltä kevyenliikenteenväylälle ja sieltä pääsee kerhon takaovelle.
  • Päiväkerhoihin voi ilmoittautua kesken lukukautta, ilmoittautuminen täältä

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kokonaiskehitystä. Toiminnan lähtökohtana on kumppanuus ja yhteistyö perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Hämeenlinna- Vanajan seurakunnan lapsityöntekijät tekevät yhteistyötä kaupungin päivähoidon kanssa. Uuden vasun myötä olemme tarkastelleet yhteistyötä uusin silmin ja suunnitelleet yhdessä kaupungin varhaiskasvatuksen kanssa Vuosikellon (pdf). Seurakunta tarjoaa päiväkodeille toimintakauden 2018- 2019 aikana tuumaustuokion nimellä kulkevia hetkiä, joissa tarkastellaan muun muassa hyveitä, ystävyyttä, kaveritaitoja ja luonnon kunnioittamista.

Avoin Poltsari -illat sopivat myös lapsiperheille!

ke 18.9., 16.10., 20.11. ja 11.12.
klo 17.30–19.30 Poltinahon seurakuntatalo

Kokoontumispaikka kaikenikäisille. Toimintaa nonstoppina: pelailua, leikkiä, askartelua, hiljentymistä, kohtaamisia ja kahvittelua. Tervetuloa vaikka koko perheenä. Maksuton iltapala klo 19.