Pikkulapsiperheille

Ajankohtaista:

• Ekaluokkalaisten kirkot 4.8. klo 17 Vanajan kirkko & 7.8. klo 18 Hämeenlinnan kirkko. Ekaluokkalainen voi ottaa mukaan koulurepun.
  • Syksyllä alkaviin päiväkerhoihin ilmoittautuminen käynnissä nyt, ilmoittautuminen täältä
  • Tutustu syksyllä alkaviin vanhempainryhmiin
  • Lataa kevään ja kesän tapahtumia perheille– tiedote (pdf)
  • Tutustu iltatoimintaamme

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kokonaiskehitystä. Toiminnan lähtökohtana on kumppanuus ja yhteistyö perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Hämeenlinna- Vanajan seurakunnan lapsityöntekijät tekevät yhteistyötä kaupungin päivähoidon kanssa. Uuden vasun myötä olemme tarkastelleet yhteistyötä uusin silmin ja suunnitelleet yhdessä kaupungin varhaiskasvatuksen kanssa Vuosikellon (pdf). Seurakunta tarjoaa päiväkodeille toimintakauden 2018- 2019 aikana tuumaustuokion nimellä kulkevia hetkiä, joissa tarkastellaan muun muassa hyveitä, ystävyyttä, kaveritaitoja ja luonnon kunnioittamista.