Pikkulapsiperheille

Ajankohtaisia tapahtumiamme:

• Syysloma viikko 42, ei kerhotoimintaa!
  • Perheiden retkipäivä ke 24.10. klo 9.30- 11.30 Loimalahden leirikeskus.
  • Perhemessu 28.10. klo 10 Rengon kirkko. Maksuton lounas seurakuntatalolla.
  • Tuomasmessu  28.10. klo 18 Poltinahon seurakuntatalo. Pyhäkoulu 4- 12- vuotiaille messun aikana.
  • Tutustu iltatoimintaamme

Lokakuun tapahtumia perheille (pdf)

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kokonaiskehitystä. Toiminnan lähtökohtana on kumppanuus ja yhteistyö perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Hämeenlinna- Vanajan seurakunnan lapsityöntekijät tekevät yhteistyötä kaupungin päivähoidon kanssa. Uuden vasun myötä olemme tarkastelleet yhteistyötä uusin silmin ja suunnitelleet yhdessä kaupungin varhaiskasvatuksen kanssa Vuosikellon (pdf). Seurakunta tarjoaa päiväkodeille toimintakauden 2018- 2019 aikana tuumaustuokion nimellä kulkevia hetkiä, joissa tarkastellaan muun muassa hyveitä, ystävyyttä, kaveritaitoja ja luonnon kunnioittamista.