Pikkulapsiperheille

Ajankohtaisia tapahtumiamme:

• HUOM! Ei perhekerhoja ke 6.2.
  • Perheiden retki- ja ulkoilupäivä (pdf) ke 20.2. klo 9.30- 11.30 Loimalahden leirikeskuksessa. Ei perhekerhoja kerhopaikoissa, perhekerhojen väki kutsutaan Loimalahteen.
  • Talviloma viikko 9 (Ei kerhoja)
  • Pop up perhetuvat talvilomaviikolla: ke 27.2 klo 9.30- 11.30 Loimalahdessa, Majalahdentie 1 sekä to 28.2. klo 9.30- 11.30 Siirissä, Kaskikaarre 32. Avoin kaikille, erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Touhuilua sisällä ja ulkona. Kahvi- ja mehutarjoilu (50 snt).
  • Tutustu iltatoimintaamme

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kokonaiskehitystä. Toiminnan lähtökohtana on kumppanuus ja yhteistyö perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Hämeenlinna- Vanajan seurakunnan lapsityöntekijät tekevät yhteistyötä kaupungin päivähoidon kanssa. Uuden vasun myötä olemme tarkastelleet yhteistyötä uusin silmin ja suunnitelleet yhdessä kaupungin varhaiskasvatuksen kanssa Vuosikellon (pdf). Seurakunta tarjoaa päiväkodeille toimintakauden 2018- 2019 aikana tuumaustuokion nimellä kulkevia hetkiä, joissa tarkastellaan muun muassa hyveitä, ystävyyttä, kaveritaitoja ja luonnon kunnioittamista.