Pikkulapsiperheille

Ajankohtaisia tapahtumiamme:

Joulukuun tapahtumia perheille (pdf)

Joulunajan tapahtumat (pdf)

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kokonaiskehitystä. Toiminnan lähtökohtana on kumppanuus ja yhteistyö perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Hämeenlinna- Vanajan seurakunnan lapsityöntekijät tekevät yhteistyötä kaupungin päivähoidon kanssa. Uuden vasun myötä olemme tarkastelleet yhteistyötä uusin silmin ja suunnitelleet yhdessä kaupungin varhaiskasvatuksen kanssa Vuosikellon (pdf). Seurakunta tarjoaa päiväkodeille toimintakauden 2018- 2019 aikana tuumaustuokion nimellä kulkevia hetkiä, joissa tarkastellaan muun muassa hyveitä, ystävyyttä, kaveritaitoja ja luonnon kunnioittamista.