Pikkulapsiperheille

Ajankohtaista:

• Huom! Rantatien kerhotilan pihassa alkaa viikolla 34 piharemontti, tästä syystä elo- lokakuun ajan käynti kerhotilaan takaovesta. Solvikintieltä kevyenliikenteenväylälle ja sieltä pääsee kerhon takaovelle.
  • Syksyllä alkaviin päiväkerhoihin ilmoittautuminen käynnissä nyt, ilmoittautuminen täältä
  • Tutustu syksyllä alkaviin vanhempainryhmiin
  • Vauva on tähti -tapahtuma pe 27.9. klo 17–19 Poltinahon seurakuntatalo. Vietämme vauvojen päivää. Ei ilmoittautumista. Maksuton.
  • Nuku yö ulkona la 31.8. klo 15 alkaen Syöksynsuun leirikeskus. Tule viettämään ikimuistoinen yö yhdessä ulkona. Ruoan valmistusta retkikeittimellä, erilaista toimintaa ja aktiviteettejä, jousiammuntaa ja melontaa. Sauna- ja uintimahdollisuus, iltanuotio sekä sunnuntaina luomakunnan perhemessu. Hinta 10 € aikuiset ja 5 € lapset. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Hämeenlinnanseurakunnat.fi/ilmoittaudu.
  • Perheleiri 11.–13.10. Syöksynsuun leirikeskus. Lisätiedot ja ilmoittautuminen sivulla Hämeenlinnanseurakunnat.fi/ilmoittaudu.

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kokonaiskehitystä. Toiminnan lähtökohtana on kumppanuus ja yhteistyö perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.

Hämeenlinna- Vanajan seurakunnan lapsityöntekijät tekevät yhteistyötä kaupungin päivähoidon kanssa. Uuden vasun myötä olemme tarkastelleet yhteistyötä uusin silmin ja suunnitelleet yhdessä kaupungin varhaiskasvatuksen kanssa Vuosikellon (pdf). Seurakunta tarjoaa päiväkodeille toimintakauden 2018- 2019 aikana tuumaustuokion nimellä kulkevia hetkiä, joissa tarkastellaan muun muassa hyveitä, ystävyyttä, kaveritaitoja ja luonnon kunnioittamista.

Avoin Poltsari -illat sopivat myös lapsiperheille!

ke 18.9., 16.10., 20.11. ja 11.12.
klo 17.30–19.30 Poltinahon seurakuntatalo

Kokoontumispaikka kaikenikäisille. Toimintaa nonstoppina: pelailua, leikkiä, askartelua, hiljentymistä, kohtaamisia ja kahvittelua. Tervetuloa vaikka koko perheenä. Maksuton iltapala klo 19.