Retriitti

”Lähtekää mukaani johonkin yksinäiseen paikkaan, niin saatte levähtää.” (Markus 6:30–34)

Hiljaisuuden retriitti on viikonlopun mittainen mahdollisuus sitoutua hiljaisuuteen ryhmässä, levätä ja kuunnella omaa sisintä. Vetäytymistä rytmittävät yhteiset rukoushetket, ehtoollisenvietot sekä ruokailut. Tulijalla on retriitissä oma huone.

Saatavilla on hiljentymistä tukevaa kirjallisuutta ja mahdollisuus liikkua luonnossa.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta järjestää kaksi hiljaisuuden retriittiä vuodessa. Retriitissä on mukana ohjaaja, jolta voi varata aikaa kahdenkeskiseen keskusteluun.

Vuoden 2018 retriitit

2-4.3. 2018 Loimalahden leirikeskuksessa

5-7.10.2018 Loimalahden leirikeskuksessa

Ilmottautumiset ja tiedustelut Heini Aronkoski p. 040-804 9311 tai

Naisten saunaretriitit kevät 2018

Loimalahden leirikeskuksessa (Majalahdentie 1) tiistaisin kello 18.00–20.15. Sauna klo 18 alkaen, hiljentymistä, iltapala 3 €, ilta päättyy yhteiseen iltarukoushetkeen.

• 16.1.
  • 6.2.