Alfa-kurssi

Alfa-kurssi kokoontuu jälleen keväällä 2017.  Kokoonnumme Keskusseurakuntatalolla (Rauhankatu 14) Alfa-kurssi on tarkoitettu etsijöille ja niille, jotka haluavat päivittää tietojaan kristinuskosta. Se sopii myös aikuisrippikoululaisille. Kokoonnumme 10 kertaa. Pidempi Alfa-päivä pidetään huhtikuussa. Alfan ohjelmassa on yhteinen ruokailu, luento ja keskustelua ryhmissä.  Tervetuloa kyselemään, keskustelemaan ja löytämään uusia näkökulmia.

Alfa-kokoontumisen ohjelma:

klo 18.00 Yhteinen ruokailu (vapaaehtoinen ruokamaksu)

Klo 18.30 Yhteinen aloitus

Klo 18.45  Luento

Klo 19.30-20.30 Ryhmäkeskustelu

ALFAN AIHEET:

28.2. Kristinusko…valhetta, tylsää? Mirja Lassila

7.3. Kuka Jeesus oli? Pirkko Valkama

´14.3.  Miksi Jeesus kuoli? Mirja Lassila

21.3.  Miksi ja miten lukisin Raamattua? Pirkko Valkama

28.3. Miten Jumala johdattaa? Heini Aronkoski

8.4.  ALFA- päivä Loimalahden seurakuntakeskuksessa klo 10-20.00. Ohjelmassa luennot: Kuka Pyhä Henki on? Sami Paajanen,  Pyhä Henki ja armolahjat. Kirsi Kniivilä,  Vieläkö Jumala parantaa? Sampo Kujala ja Mikä on seurakunta? Mirja Lassila (Päivään ilmoittaudutaan 21..3. mennessä)

11.4.  Miksi ja miten rukoilen? Lauri Nurmi

18.4.  Miten on mahdollista uskoa? Mirja Lassila

25.4.  Miten voisin vastustaa pahaa? Sami Paajanen

2.5. ALFA-juhla. Miten käyttäisin loppuelämäni hyvin? Mirja Lassila

Ilmoittautuminen ja tiedustelut 17.2.  pastori Mirja Lassilalle puh: 040-804 9310.