Aikuisille

Seurakunnat järjestävät aikuisille runsaasti toimintaa.

Jumalanpalveluksessa seurakuntalaisilla on mahdollisuus palvella muun muassa tekstien lukijana, kolehdin kerääjänä tai esirukouksen lukijana.

Raamattupiireissä käydään yhdessä läpi Raamatun kirjoja, keskustellaan elämän kysymyksistä ja rukoillaan.

Retriitti on erityistä hiljaista lepo- ja mietiskelyaikaa, jolloin vetäydytään hiljaisuuteen yhdessä toisten kanssa. Puhumattomuus, tekemättömyys ja hiljainen rukous hoitavat mieltä ja antavat mahdollisuuden pohtia, missä omassa elämässään on menossa.

Katekumenaatti-ryhmissä pohditaan kristillistä uskoa ja syvennetään henkilökohtaista hengellistä elämää.