Vitosmessu 24.2. kello 17

24.02.2019 kello 17:00

Poltinahon seurakuntatalo

Vitosmessua vietetään Poltinahon seurakuntatlossa tulevana sunnuntaina 24.2. kello 17 alkaen. Pahoittelemme Kaupunkiuutisten viikkoilmoituksessa ollutta väärää kellonaikaa.

Yhdessä tehty Vitosmessu sisältää rentoa, arkista hengellisyyttä, ihmisiin tutustumista sekä rytmikästä ylistystä bändin kanssa, uruilla ja a cappella. Tervetuloa opiskelijat, nuoret aikuiset, kaikenikäiset – niin osallistumaan itse messuun kuin tekemään sitä yhdessä työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa!