Vihkimusiikki-ilta Vanajan kirkossa 7.4.

07.04.2019 kello 18:00

Vanajan kirkko

Kesähäät tulossa? Erityisesti tuleville vihkipareille tarkoitetussa vihkimusiikki-illassa on hyvä mahdollisuus kuulla tuttuja ja vähän tuntemattomampiakin häämarsseja ja -lauluja sekä laulaa yhteisiä häävirsiä. Niitä esittävät ja säestävät kanttorit Anna-Maria Lehtoaho ja Heikki Seppänen. Paikalla on myös pastori Elias Riikonen. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä musiikista sekä myös muista vihkitoimitukseen liittyvistä asioista papin ja kanttoreiden kanssa.

Vihkimusiikki-ilta su 7.4. klo 18 Vanajan kirkossa.