Vauva on tähti -tapahtuma 29.9.

29.09.2017 kello 17:00

Poltinahon seurakuntatalo

Poltinahon seurakuntatalossa juhlitaan yhdessä vauvaa perjantaina 29.9. kello 17–18.30.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan varhaiskasvatuksen järjestämä tapahtuma tuo esiin ensimmäisten elinvuosien ja varhaisen vuorovaikutuksen tärkeyttä ensimmäisenä valtakunnallisena Vauvan päivänä.

Vauva on tähti -tapahtumassa voi osallistua muun muassa perhemuskariin. Illan ohjelmassa on myös köröttelyä, vauvojen tuntopolku sekä vauvahierontaa.

Myös isommat sisarukset ovat tervetulleita tapahtumaan, jossa heillekin löytyy erilaista ohjelmaa ja askartelua. Illan aikana on osallistujille maksuton napostelupöytä.

Vauvan päivän on ideoinut VauvaSuomi ry, joka toimii vauvojen yhteiskunnallisesti vaikuttavana etujärjestönä. Vauvan päivä edistää lapsen oman äänen vahvistumista perheissä ja yhteiskunnassa.