Vapputapahtuma satumetsässä 30.4.

30.04.2018 kello 10:00

Poltinahon seurakuntatalo

Perinteisessä koko perheen vapputapahtumassa seikkaillaan tänä vuonna satumetsässä. Poltinahon seurakuntataloon valmistettu seikkailu alkaa klo 10 Jukka Salmisen musiikkituokiolla. Salminen on hämeenlinnalainen laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan erityisesti lapsille tekemästään musiikista.

Satumetsässä voi muun muassa maalauttaa itselleen sadunomaisen kasvomaalauksen ja retkeillä metsän hämärässä. Satumetsän järvellä on varma kalaonni, ongintaa varten voi varata mukaan 2 euroa. Satumetsän kahviossa virkistäydytään kahvilla, teellä, mehulla ja munkeilla, jotka maksavat 50 senttiä.

Koko perheen yhteistä vapputapahtumaa vietetään Poltinahon seurakuntatalossa maanantaina 30.4. klo 10–12.