Uusi messu kutsuu osallistumaan 27.1.

27.01.2019 kello 17:00

Hämeenlinnan kirkko

Ensimmäinen yhdessä tehty luterilainen Vitosmessu alkaa Hämeenlinnan kirkossa sunnuntaina 27.1. klo 17.

Tarjolla on iloista, rytmikästä ylistystä bändin kanssa, uruilla ja a cappella. Ihmisiin tutustumista. Rentoa, arkista Sanan jakamista.

Tule mukaan tekemään messua, johon itsekin haluaisit osallistua! Haluatko laulaa, soittaa, juontaa tai lukea Raamatun tekstejä? Osaatko auttaa tekniikassa? Palvella rukouksessa tai ehtoollisen jakamisessa? Leipoa, järjestellä, somistaa – tai tehdä jotakin ihan muuta?

Tule mukaan messuun ja jää rohkeasti juttelemaan messun jälkeen!