Untulassa tömisee

05.05.2018 kello 11:00

Tule viettämään perheen kanssa kivaa kevätpäivää

lauantaina 5.5. klo 11.00-13.00

Untulan lavan ympäristöön!

Lapsiperheille suunnatussa tapahtumassa jaetaan LEIMAPASSI, johon voi kerätä leimoja hauskoissa rastipisteissä.

Kaikkien passinsa leimoja täyteen keränneiden osallistujien kesken arvotaan lammilaisten yritysten lahjakortteja!

ASKARTELUPAJASSA pääsee toteuttamaan itseään ja harjoittamaan kädentaitojaan erilaisten materiaalien avulla. Loihdi siis mitä ihanimpia taideteoksia vain haluat!

Paikalla voi tavata myös joitain kivoja KOTIELÄIMIÄ ja päästä kyselemään niiden hoidosta ja ruokinnasta.

BUFFETTI on auki koko tapahtuman ajan ja sieltä voi halutessaan ostaa makkaraa, kahvia, mehua ja vohveleita. (Varaathan mukaasi käteistä! J)

Vapaa pääsy!

TERVETULOA TÖMISTELEMÄÄN!

Menossa mukana myös Lammin VOK ,  Nikoliina, Säästökarit, Vaatepirtti,