Toivoa naisille – intialainen lounas 13.10.

13.10.2019 kello 11:30

keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14

Toivoa naisille -työ juhlistaa 15-vuotista toimintaansa Hämeenlinnassa lähetyslounaalla. Runsaasta buffet-pöydästä tarjottu lounas sisältää intialaisia makuja ja on katettu sunnuntaina 13.10. keskusseurakuntataloon kello 11.30 alkaen. Lounaan hinta on aikuiselta 15 euroa ja 4-12-vuotiaalta lapselta 7 euroa. Tuotto ohjataan Medialähetys Sanansaattajien tekemään työhön Intiassa.

Kansainvälinen Toivoa naisille -työ (aiemmalta nimeltään Hanna-työ) toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee yli 60 000 naista eri puolilla maailmaa. Samalla kalenteri välittää tietoa naisten tilanteista eri puolilla maailmaa. Työhön liittyvät Toivoa naisille -radio-ohjelmat. Puolet ohjelma-ajasta on käytännön neuvoja, toinen puoli kristillistä sisältöä. Toivoa naisille -työ on osa Medialähetys Sanansaattajien toimintaa.

Toivoanaisille.fi