Toivoa ja lohtua sanoin ja sävelin 28.1.

28.01.2019 kello 17:30

keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14

Imatralainen muusikkopariskunta Kaisa ja Timo Tuikkanen vierailevat maanantaina 28.1. keskusseurakuntatalossa Sanan ja sävelen illassa. Viisikymppiset Tuikkaset ovat Kansan Raamattuseuran julistustyöntekijöitä palvellen seurakuntia eri puolella Suomea ja tehden myös vankilatyötä. Kaisa on pastori ja opettaja, Timo on diakoni.

Heidän työtään ohjaa ajatus: ”Jumala on jo siellä, minne me olemme menossa ja läsnä jokaisella askeleella.”

Musiikki on vahvasti läsnä Tuikkasten työssä. Heiltä on julkaistu kolme äänitettä, viimeisin Iloa ja ikävää kesällä 2017 (Päivä Oy). Tuikkaset kokevat kutsumuksekseen yhdessä avioparina olla liikkeellä. Laulut ovat syntyneet keskellä elämää, sen ilosta ja ikävästä, kivusta ja haavoista, uusista aluista. He haluavat työssään tuoda toivoa ja lohtua sekä viestiä anteeksiantamuksesta sanoin ja sävelin. Tuikkasiin voi tutustua lisää kotisivuilla Tuikkanen.net.