Taiteiden yö Hämeenlinnan kirkossa: Elävä vesi

30.08.2019 kello 19:00

Hämeenlinnan kirkko

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta on mukana Taiteiden yössä 30.8. Hämeenlinnan kirkossa on esillä Petra Sarasteen ja Peter Östermanin taidenäyttely teemalla Elävä vesi.

Tasatunnein kello 19, 20 ja 21 alkavat puolen tunnin mittaiset ohjelmalliset tuokiot, joissa on kanttoreiden Sonja Saarikko ja Heikki Seppänen esittämää musiikkia sekä tekstejä Raamatusta.

Kello 19.30 ja 20.30 yleisöllä on mahdollisuus osallistua ääntä, liikettä, ilmavirtaa ja improvisaatiota hyödyntävän yhteisötaideteoksen toteuttamiseen Petra Sarasteen kanssa.

Petra Saraste on taidegraafikko, ikonimaalari ja Paperihuone ry:n puheenjohtaja. Peter Österman on valokuvaaja. Molemmat työskentelevät Hämeenlinnan seurakuntayhtymän vahtimestareina.