Taiteiden yö Hämeenlinnan kirkossa: Elävä vesi

30.08.2019 kello 19:00

Hämeenlinnan kirkko

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta on mukana Taiteiden yössä 30.8. Hämeenlinnan kirkossa on Petra Sarasteen ja Tiina-Katriina Mustosen taidenäyttely teemalla Elävä vesi. Ennakkotiedoista poiketen Peter Östermanin valokuvia ei ole esillä.

Tasatunnein kello 19, 20 ja 21 alkavat ohjelmalliset tuokiot, joissa on tekstejä Raamatusta, viulisti Soile Saarikon ja kanttoreiden Sonja Saarikko ja Heikki Seppänen esittämää musiikkia sekä mahdollisuus osallistua ääntä, liikettä, ilmavirtaa ja improvisaatiota hyödyntävän yhteisötaideteoksen toteuttamiseen Petra Sarasteen kanssa.

Petra Saraste on taidegraafikko, ikonimaalari ja Paperihuone ry:n puheenjohtaja. Hän työskentelee Hämeenlinnan seurakuntayhtymän vahtimestarina.