Suvi-illan runoja ja säveliä Vanajan kirkossa 3.7.

03.07.2017 kello 20:00

Vanajan kirkko

Vanajan kirkossa on tarjolla maanantai-iltana 3.7. nautittava kattaus suven runoja ja säveliä. Hämeenlinnan Diakoniayhdistyksen järjestämä laadukas hyväntekeväisyyskonsertti pidetään perinteiseen tapaan Eino Leinon päivän alla. Runoja lausuu karismaattinen ja kaupunkilaisten rakastama näyttelijä Matti Nurminen ja musiikista vastaavat Ida Bois, Vanajan laulu sekä Tapio Liinoja & Olli Ahvenlahti. Illan juontaa Jaakko Heinimäki. Konsertti alkaa kello 20. Ohjelmamaksu on 20 euroa ja tuotto ohjataan avun tarpeessa oleville hämeenlinnalaisille seurakunnan diakoniarahaston kautta.