Suvi alkaa virrestä Hämeenlinnan torilla su 28.5.

28.05.2017 kello 15:00

Hämeenlinnan tori

Tule laulamaan Hämeenlinnan Gospelkuoron kanssa Hämeenlinnan torille sunnuntaina 28.5.! Suvi alkaa virrestä -yhteislaulutilaisuus alkaa kello 15. Kesäiset virret ja laulut, kuten Taas kukkasilla kukkulat, Sininen ja valkoinen, On suuri sun rantas autius sekä tietysti Suvivirsi lauletaan tilaisuudessa jaettavista Suvilinnun lauluvihkoista. Laulua säestävät Markku Sintonen kosketinsoittimilla, Pekka Riikonen bassolla ja Taneli Manninen lyömäsoittimilla. Laulut juontaa pastori Mirja Lassila. Tilaisuudessa voi lahjoittaa lipaskeräykseen Kirkon Ulkomaanavun hyväksi. Keräyskohde on Uganda ja erityisesti Ugandassa asuvat nuoret pakolaiset.

HUOM! Ajankohta on muuttunut. Alunperin Helatorstaille suunniteltu tilaisuus on päätetty siirtää sunnuntaille presidentti Mauno Koiviston valtiollisten hautajaisten vuoksi.