Sukupolvien yhteinen perhemessu 1.10.

01.10.2017 kello 10:00

Hämeenlinnan kirkko

Tänä vuonna mikkelinpäivä on sunnuntaina 1.10. Arkkienkeli Mikaelin mukaan nimetty ja enkeleille omistettu mikkelinpäivä on vakiintunut myös lasten kirkkopyhäksi, sillä mikkelinpäivän evankeliumi asettaa uskon esikuvaksi lapsen ja kertoo, että lasten enkelit saavat joka hetki katsella taivaallisen Isän kasvoja.

Lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina vietetään myös vuosittaista vanhustenviikkoa aloittavaa vanhustenpäivää. Vanhustyön keskusliitto järjestää Vanhustenpäivän valtakunnallisen pääjuhlan 1.10.2017 Hämeenlinnassa yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin, Hämeenlinnan Sisälähetys ry:n, Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan ja muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Juhlapäivä alkaa Hämeenlinnan kirkossa vietettävällä sukupolvien yhteisellä perhemessulla kello 10 alkaen.

Sukupolvien yhteinen perhemessu toteutetaan selkokielellä ja se kestää noin tunnin. Messu striimataan, joten sitä voi seurata kodeissa ja vanhusten hoivayksiköissä reaaliajassa tai myöhemmin tallenteena hämeenlinnanseurakunnat.fi/suora nettisivulta tai Hämeenlinnan seurakunnat YouTube-kanavalta.

Messun jälkeen keskusseurakuntatalossa on tarjolla keittolounas hintaan 5 euroa.

Saarna: Sinikka Tuori, avustajana Pinja Aho
Liturgi: Heikki Toivio
Avustavat diakonit: Seija Puusaari, Vaula Risku ja Riitta Savander
Avustava pappi: Sauli Keskinen