Sukupolvien yhteinen perhemessu 1.10.

01.10.2017 kello 10:00

Hämeenlinnan kirkko

Tänä vuonna mikkelinpäivä on sunnuntaina 1.10. Arkkienkeli Mikaelin mukaan nimetty ja enkeleille omistettu mikkelinpäivä on vakiintunut myös lasten kirkkopyhäksi, sillä mikkelinpäivän evankeliumi asettaa uskon esikuvaksi lapsen ja kertoo, että lasten enkelit saavat joka hetki katsella taivaallisen Isän kasvoja.

Lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina vietetään myös vuosittaista vanhustenviikkoa aloittavaa vanhustenpäivää. Vanhustyön keskusliitto järjestää Vanhustenpäivän valtakunnallisen pääjuhlan 1.10.2017 Hämeenlinnassa yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin, Hämeenlinnan Sisälähetys ry:n, Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan ja muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Juhlapäivä alkaa Hämeenlinnan kirkossa vietettävällä sukupolvien yhteisellä perhemessulla kello 10 alkaen.

Sukupolvien yhteinen perhemessu toteutetaan selkokielellä ja se kestää noin tunnin. Messu striimataan, joten sitä voi seurata kodeissa ja vanhusten hoivayksiköissä reaaliajassa tai myöhemmin tallenteena hämeenlinnanseurakunnat.fi/suora nettisivulta tai Hämeenlinnan seurakunnat YouTube-kanavalta.

Messun jälkeen keskusseurakuntatalossa on tarjolla keittolounas hintaan 5 euroa.

Saarna: Sinikka Tuori, avustajana Pinja Aho
Liturgi: Heikki Toivio
Avustavat diakonit: Seija Puusaari, Vaula Risku ja Riitta Savander
Avustava pappi: Sauli Keskinen
Ehtoollisavustaja: Kaisa Nurmi
Kirkkomuusikot: Sonja Saarikko ja Heikki Seppänen
Lapsityönohjaajat: Niina Huttunen ja Kaisa Nurmi
Vahtimestarit: Eija Kiviniemi ja Ilona Seppänen
Tanssiryhmä: Luovan liikunnan 5–8-vuotiaita kerholaisia vetäjänään Eija Kortesoja
Triangeli: Nea Vartiainen
Sello: Lauri Voipio
Esirukoilijat: Pekka Nissilä, Tuulia Tanttu
Kolehtikohde: Nuori Kirkko ry:n toiminnan tukemiseen
Järjestelijä: Vanessa Morchio
Striimaus: Stremia Oy

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.