Sopraano Johanna Isokoski ja satapäinen kuoro Hämeenlinnan kirkossa 18.11.

18.11.2017 kello 16:00

Hämeenlinnan kirkko

Hämeen-Uudenmaan kirkkomusiikkipiiri juhlistaa 100-vuotiasta Suomea konsertilla Hämeenlinnan kirkossa lauantaina 18.11. klo 16. Konsertti on osa kirkkomusiikkipiirin syksyistä kuorokoulutuspäivää, johon osallistuu noin sata laulajaa seurakuntien kuoroista koko Hämeen ja Uudenmaan alueelta.

Konsertissa kuullaan suomalaista perinteistä kuoromusiikkia sekä urkumusiikkia, jota esittävät Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kanttorit Anna-Maria Lehtoaho ja Sonja Saarikko. Lisäksi konsertissa esiintyy sopraano Johanna Isokoski. Sibelius-Akatemiassa laulutaidetta opiskeleva Isokoski oli yksi vuoden 2016 Lappeenrannan valtakunnallisen laulukilpailun finalisteista ja tässä konsertissa hän esittää suomalaista laulumusiikkia.

Konserttiin on vapaa pääsy.