Ruusupuu – lyömäsoitinkonsertti 18.6.

18.06.2017 kello 18:00

Hämeenlinnan kirkko

Tiia Toivanen ja Henri Sakki esittävät musiikkia marimballa ja vibrafonilla sunnuntaina 18.6. Hämeenlinnan kirkossa. Konsertti alkaa kello 18. Konsertin jälkeen on mahdollisuus keskustella musiikista ja soittimista taiteilijoiden kanssa.

Ohjelmisto on vaihteleva ja muusikot esittelevät samalla instrumentteja. Toivanen ja Sakki soittavat Bachia, Piazzollaa ja Sibeliusta mutta myös elokuvamusiikkia ja uudempaa lyömäsoittimille sävellettyä musiikkia.

Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.