Rukouksella adventtiin 1.12.

01.12.2018 kello 18:00

Poltinahon seurakuntatalo

Adventti otetaan vastaan rukouksen ja musiikin voimalla Poltinahon seurakuntatalossa 1. joulukuuta kello 18 alkavassa Ylistyslaulu- ja rukousillassa.

Ylistyslaulu- ja rukousiltoja on pidetty Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa säännöllisesti jo 36 vuoden ajan. Alusta lähtien niitä on vetänyt ja suunnitellut rovasti Yrjö Niemi.

–          Iltojen tarkoituksena on muistaa ja muistuttaa Jumalan hyvyydestä sekä antaa tilaisuus kiittää siitä yhdessä. Siinä on oma voimansa ja ilonsa, Niemi kertoo.

Adventin ylistysiltaan Niemi on kutsunut vieraaksi Forssan seurakunnan pastori Eikka Kähärän ja eläkkeellä olevan kanttori Sulo Kolarin, joka improvisoi uruilla joulun odotuksen tunnelmissa ja laulattaa yhteislauluja.

Yhteisen rukouksen lisäksi illassa voi jättää esirukouspyyntöjä. Niemi kertoo, että rukousaiheet käydään lyhyesti läpi koko seurakunnan rukoillessa niiden puolesta, minkä lisäksi niitä muistetaan vielä seuraavalla viikolla rukouspiirissä.

–          Rukoilemme, emmekä vain puhu siitä, Niemi toteaa.

–          Esirukouksessa avun tarvitsijoita kannatellaan ja nostetaan vielä suurempiin käsiin.

Illassa vietetään yhteinen ehtoollinen, jonka jälkeen vielä iltakahvilla seurustellaan ja vietetään yhteistä lauantai-iltaa.