Raamattupäivä Ilmestyskirjasta 26.1.

26.01.2019 kello 10:30

keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14

Raamattupäivässä raamattukouluttaja, teologian ja yhteiskuntatieteiden maisteri Pirkko Valkama avaa Ilmestyskirjan sisältöjä. Päivä on jaettu kahteen osaan, joiden välissä tarjotaan keittolounas ja kahvit.

Kello 10.30–12 käsitellään teemoja Ilmestyskirja on profetiaa ja Kirjakäärö, joka sisältää keskeiset tapahtumat ennen Jeesuksen paluuta.

Kello 12.40–16  Valkaman teemana on Jumalan kansan tulevaisuus, ja sen matka ahdistusten kautta voittoon sekä ruumiin ylösnousemus ja ikuinen elämä.

Raamattupäivää vietetään keskusseurakuntatalossa lauantaina 26.1. Päivä on maksuton.