Pyhäinpäivän iltakirkko

03.11.2018 kello 18:00

Hauhon kirkko

Pyhäinpäivänä kristillinen seurakunta muistaa niitä, joiden ajallinen elämä on päättynyt. Uskontunnustuksen mukaan pyhät muodostavat yhteyden, johon voimme liittyä.

Ne, joita muistamme, elävät meille.

Pyhäinpäivänä 3.11.2018 klo 18 on Hauhon kirkossa iltajumalanpalvelus, jossa luetaan edellisen pyhäinpäivän jälkeen hautaan siunattujen seurakuntalaisten nimet ja sytytetään kynttilät heidän muistolleen.

Iltakirkon toimittavat Tapani Vanhanen ja Taina Kujanen. Mukana on Hauhon Veteraanikuoro.