Pop up -luontoperhekerho Loimalahdessa 27.2.

27.02.2018 kello 10:00

Loimalahden leirikeskuksen piha-alue

Talvilomalla ollaan ihan pihalla!

Lapsia ja aikuisia kutsutaan ulkoilemaan yhdessä Loimalahden leirikeskuksen pihapiiriin talvilomaviikon tiistaina 27.2.

Ihan pihalla pop up -luontoperhekerhoon voi tulla ja sieltä lähteä oman aikataulun mukaan kello 10 aamupäivästä kello 13 iltapäivään asti.

Luontoperhekerhossa nautitaan luonnosta ja yhdessäolosta koko perheen ja kaikenikäisten lasten voimin.

Leirikeskuksen piha-alueelle on valmisteltu mukavaa pihapuuhaa ja toimintarasteja, joita voi kiertää omatoimisesti omaan tahtiin.

Puolivälissä kerhoa halukkaat voivat osallistua yhteiseen hartaushetkeen. Nuotion äärellä on mahdollista nauttia omia eväitä ja vaikkapa paistaa makkaroita.

Oma pulkka ja liukuri kannattaa ottaa mukaan mäenlaskua ja jäällä olevaa pulkkarataa varten.

”Koko päivän idea on, että perheet nauttivat talvisesta luonnosta lapset ja aikuiset yhdessä. Retkipaikka pihapuuhineen ja nuotioineen on valmiina heitä varten.  Päivässä ei ole aikataulutettua ohjelmaa vaan perheet päättävät, mitä haluavat tehdä”, sanoo seurakunnan lapsityönohjaaaja Niina Huttunen.