Perhemessu ja laskiaistapahtuma Poltinaholla 11.2.

11.02.2018 kello 10:00

Poltinahon seurakuntatalo

Laskiaissunnuntain perhemessu alkaa kello 10. Pyhän aiheena on Jeesuksen matka kohti Jerusalemia ja pääsiäisen tapahtumia. Laskiaisen lisäksi messussa mietitään rakkautta ja lähimmäisiä. Pappina on Marja Vainikka ja kanttorina Anna-Maria Lehtoaho.

Messun jälkeen tarjotaan kaikille maksuton keittolounas ja pyhäpäivää voi jatkaa koko perheen laskiaistapahtumassa kello 14 asti.

Tarjolla on mukavaa yhdessä tekemistä niin sisällä kuin ulkona. Sisällä muun muassa askarrellaan ystävänpäivän teemoissa. Ulkona pelaillaan ja nautiskellaan vaahtokarkkeja leijuvan tulen äärellä. Sään salliessa lasketaan mäkeäkin, jolloin mukaan kannattaa ottaa oma liukuri.

Laskiaistapahtumassa pääsee ihmettelemään myös ihan oikeaa paloautoa, sillä sunnuntaina vietetään myös valtakunnallisen turvallisuuskampanjan 112-päivää, jolloin puhutaan arjen turvallisuudesta ja siitä, miten jokainen voi osaltaan huolehtia turvallisuudesta.

Kuva: Kirkon kuvapankki, Sanna Krook