Palkitun italialaisen nuorisokuoron konserttivierailu 11.8.

11.08.2019 kello 19:00

Hämeenlinnan Raatihuone

Nuorisokuoro Coro Giovani Voci Bassano Italian Bassanosta konsertoi Hämeenlinnassa sunnuntaina 11.8.

Konsertti Hämeenlinnan Raatihuoneella alkaa kello 19 ja siinä esiintyvät muutamalla laululla myös Vanajan mieskuoro sekä Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan nuorten aikuisten kuoro Vox Vanajae.

Coro Giovani Voci Bassanossa on 26 laulajaa, jotka ovat iältään 11–26-vuotiaita. Cinzia Zanonin johtama kuoro on palkittu kilpailuissa ja festivaaleilla, ja se on tunnettu varsinkin koreografioistaan.

Hämeenlinnassa kuoro laulaa kevyehköä ohjelmistoa, jonka tutuimpia kappaleita ovat Queen-sikermä sekä Leonard Cohenin Halleluja.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan ja pohjois-italialaisen Bassanon alueen nuorisokuorot ovat vierailleet toistensa luona jo vuodesta 2002 lähtien.

Viva la musica!

Hämeenlinnan Raatihuone