Nuorten kuorot laulavat iloa koko maailmalle 15.12.

Joy to the world

07.12.2018 kello 19:00

Hämeenlinnan kirkko

Yli satahenkinen joukko Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan lapsi- ja nuorisokuorolaisia sekä nuorten aikuisten kuoro Vox Vanajae tarjoavat teemalla Joy to the world jouluista musiikkia Hämeenlinnan kirkossa adventtina kahtena iltana: 7.12. ja 15.12. Kuoroja johtaa kanttori Ismo Savimäki.

Ohjelmisto on tuttuun tapaan monipuolinen sisältäen sekä perinteisiä että uudempia joululauluja. Tänä vuonna kuullaan erityisen paljon railakkaita englantilaisia joululauluja, kuten Hark the Herald Angels sing ja Joy to the world.

Joululaulut ja niiden laulaminen ovat leimallinen osa englantilaista jouluperinnettä, jossa carol-laulajat kiertävät laulamassa niitä myös ovelta ovelle.

Jo vakiintuneeseen tapaan konsertti päättyy Adolphe Adamin lauluun Oi jouluyö.

Perjantaina 7.12. kuoroja säestää uruilla kanttori Anna-Maria Lehtoaho.

Lauantaina 15.12. säestyksestä vastaa australialainen nuoriso-orkesteri The St Peters Soloists, jota johtaa David Deacon. The St Peters Soloists on jousiorkesteri, jossa soittaa noin 40 nuorta opiskelijaa St Peters Lutheran Collegesta Brisbanesta. Orkesteri on parhaillaan kiertueella esiintyen Suomen lisäksi muualla Euroopassa sekä Aasiassa.

Joy to the world
pe 7.12. klo 19 ja la 15.12. klo 18