Nuoret valvovat läpi yön Poltsarilla 1.-2.3

01.03.2019 kello 00:00

Poltinahon seurakuntatalo

Jo viitisenkymmentä nuorta on ilmoittautunut Poltinahon seurakuntatalossa pidettävään yli yön kestävään nuorteniltaan 1.–2.3. Ja mukaan mahtuu vielä!

Nuorisopastori Minna Lappalainen iloitsee tapahtuman suosiosta.

– Kokoonnumme kerran kaudessa yötä myöten Poltsarille. Osallistujamäärä on kasvanut kerta kerralta, nuoret kaipaavat ja arvostavat tällaisia tilaisuuksia. Adventin ajan joululahjavalvojaisissa oli mukana lähes 80 nuorta. Hauskaa ja rentoa oli. On myös tosi kiva huomata, että Poltsari on tullut tutuksi ja kodikkaaksi tukikohdaksi porukoille, Lappalainen sanoo.

Tapahtuman tarkoitus on kukkua koko yö, mutta Poltsarille on järjestetty lepopaikka väsymyksen yllättämiä varten. Ohjelma rakentuu perinteisen nuortenillan idealla – rennolle yhdessäololle ja vapaaehtoisesti hyödynnettävissä oleville virikkeille.

– Katsotaan leffoja, tehdään askartelujuttuja, pelataan lautapelejä, biljardia ja pöytäfutista. Myös Poltsarin pienoissähköautoradalla voi käydä ajelemassa. Ruoka tehdään yhdessä, ja tarjolla on jotain nuorten suosikkiruokaa, kuten tortilloja, tacoja tai pitsoja, Lappalainen kertoo.

Tapahtuma on maksuton, mutta sinne tulee ilmoittautua ruokailujen vuoksi viimeistään 27.2. nettisivuilla poltsari.fi/ilmoittaudu.

Tilaa uutiskirje

Kotikirkko-lehden uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaista tietoa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toiminnasta. Uutiskirje toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 4-8 kertaa vuodessa. Voit perua tilauksen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.