Nuoret esittävät kantaatin Hämeenlinnan kirkon messussa 7.4.

07.04.2019 kello 10:00

Hämeenlinnan kirkko

Buxtehuden kantaatti Jeesus, puolees käännyn kuullaan Vanajaveden nuorisokuoron ja musiikkiryhmän tulkitsemana Hämeenlinnan kirkon messussa sunnuntaina 7.4. kello 10.

Sopraanoina laulavat Siiri Mäenpää ja Veera Ahvenjärvi ja bassona Hugo Huotari. Musiikkiryhmässä lukioikäisten viulistien Salli Sippolan, Onni Sippolan ja Adam Sandellin kanssa soittavat ammattimuusikot Anthony Marini, barokkiviulu ja Heidi Peltoniemi, barokkisello. Kanttori Anna-Maria Lehtoaho soittaa urkuja.

Tästä sunnuntaista alkaa hiljaisen viikon loppuun ulottuva ns. syvä paastonaika. Siksi päivää on sanottu kärsimyksen sunnuntaiksi. Messussa saarnaa Mirja Lassila, liturgina on Sinikka Tuori ja kirkkomuusikoina Anna-Maria Lehtoaho ja Heikki Seppänen. Kirkkoväärtinä palvelee Tuula Ruuska.