Nuku elokuun viimeinen yö ulkona!

31.08.2019 kello 15:00

Syöksynsuun leirikeskus, Syöksynsuu 27

Nuku yö ulkona -tapahtumassa 31.8.–1.9. Syöksynsuun leirikeskuksessa myös ruokaillaan ja puuhataan mukavia juttuja leirikeskuksen lähiluonnossa.

Suomen Ladun valtakunnallisen kampanjan tavoitteena on lisätä tietoisuutta jokamiehenoikeuksista sekä niiden suomasta mahdollisuudesta yöpyä ulkona.

Leirikeskuksessa nukutaan omassa majoitteessa – teltassa, riippumatossa tai laavussa. Seurakunnalta voi ilmoittautuessa kysyä telttaa lainaksi.

Tapahtuma alkaa kello 15. Ohjelmassa on erilaisia aktiviteetteja, kuten jousiammuntaa, melontaa ja pihapelejä sekä iltahartaus. Leirikeskuksessa on mahdollisuus myös saunomiseen ja uimiseen. Leirimuona valmistetaan yhdessä trangioilla, ja iltapalaksi paistetaan nuotiolla tikkupullaa ja makkaraa. Aikuisille on oma yönuotio.

Sunnuntaina leirikeskuksessa on tarjolla aamupala, minkä jälkeen vietetään leiriperhemessu. Tapahtuma päättyy kirkkokahveihin kello 12 mennessä.

Osallistumismaksu on 10 € aikuiselta ja 5 € lapselta. Lisätiedot, kuten leirille tarvittavat varusteet, selviävät ilmoittautumislinkistä Hämeenlinnanseurakunnat.fi/ilmoittaudu.

Kuva Anna Parkkomäki