Näyttely ja konsertti vievät tarinasafarille Avoin Poltsari -illassa 20.3.

20.03.2019 kello 16:00

Poltinahon seurakuntatalo

Ilo sulle ja mulle on Suomen Lähetysseuran lähetysnäyttely lapsille. Näyttelyssä matkustetaan Afrikasta Aasiaan ja Etelä-Amerikkaan tutustuen eri maiden lasten elämään ja koulun käyntiin tarinoiden kautta.

Seurakunta on kutsunut ensimmäisen ja toisen luokan oppilaita luokittain tutustumaan näyttelyyn viikon 12 aikana sekä järjestänyt myös bussikuljetuksen kauempaa tuleville ryhmille.

Näyttely on avoinna kaikille kiinnostuneille Avoin Poltsari -illassa keskiviikkona 20.3. Poltinahon seurakuntatalossa, jossa siihen voi tutustua kello 16 alkaen. Toiminnallisessa näyttelyssä tutustutaan maailmalta tuotujen esineiden käyttötapoihin sekä leikkeihin ja peleihin. Siinä pääsee esimerkiksi kokeilemaan maissin jauhamista huhmarella ja kenkien lankkausta.

Illassa on myös muuta lähetystyö-aiheista ohjelmaa. Hämeenlinnalaisen laulaja-lauluntekijä Jukka Salmisen kello 18 alkavassa Tarinasafari-konsertissa matkataan maailman ympäri. Tarttuvissa lauluissa sykkivät lähetystyön arki ja unelmat.

Lisäksi Suomen Lähetysseuran palvelupäällikkö Riitta Sandberg kertoo kummilapsityöstä maailmalla.

Samaan aikaan vietettävässä Avoin Poltsari -illassa on tarjolla tuttuun tapaan myös kahvittelua, askartelua, pelaamista ja muita virikkeitä nonstoppina kello 17.30 alkaen.

Ilta päättyy yhteiseen maksuttomaan iltapalaan, joka tarjoillaan iltaseitsemältä.