Infot isos- ja kerhonohjaakoulutuksista ja musamessu 5.9.

05.09.2018 kello 19:00

Poltinahon seurakuntatalo

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan nuorten syksy alkaa keskiviikkona 5.9. kello 19 alkavalla musamessulla sekä isos- ja kerhonohjaajakoulutuksien tietoiskulla. Tilaisuus on Poltinahon seurakuntatalossa.

Musamessu on lyhyt svengaava ehtoolliskirkko nuorille ja nuorille aikuisille. Musamessubändi säestää nuorten veisuja, virsiä ja muita hengellisiä lauluja. Messun jälkeen on tarjolla maksuton iltapala. Musamessua vietetään Poltsarilla aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona.

Iltapalalla on infot alkavista isos- ja ohjaajakoulutuksista.

Jo kahdeksasluokkalaiset voivat osallistua Mä&me-kerhonohjaajakoulutukseen, joka muodostuu kahdesta viikonloppuleiristä syksyllä ja keväällä sekä kerran kuussa keskiviikkoisin olevista ryhmätapaamisista. Maksuttomassa koulutuksessa opitaan toimimaan ryhmän vetäjänä musiikkia, leikkejä ja erilaisia teemoja hyödyntäen. Mä&me-koulutuksen suorittanut voi toimia ohjaajana seurakunnan kerhoissa, joissa esimerkiksi askarrellaan, kokkaillaan ja pelataan lautapelejä ja salibandya.

Vuoden kestävään isoskoulutukseen voivat osallistua rippikoulun käyneet. Isoskoulutukseen kuuluu kokoontumisia Poltsarilla, toimintapäivä, hätäensiapukurssi sekä kolme viikonloppuleiriä. Isoskoulutuksen hyväksytysti suorittanut voi hakea isoseksi oman seurakunnan rippileireille.

Toiminta jatkuu vielä isoskoulutuksen jälkeen Amppareissa. Ampparitoiminta on tarkoitettu nuorille, jotka haluavat auttaa tulevia isosia ja kehittää edelleen omia ryhmänvetäjän taitojaan.

Kaikki koulutukset ovat maksuttomia.

Lisätietoja isoskoulutuksesta ja ampparitoiminnasta Samuli Santalalta, p. 040 804 9396

Lisätietoja Mä&me-kerhonohjaajakoulutuksesta Mirva Lastulta, p. 040 804 9375